GreenGraffiti® Bulgaria организира нестандартна комуникационна кампания за генералния спонсор на първенството – Обединена българска банка

GreenGraffiti Bulgaria I 20.02.2013

По повод началото на Откритото европейско първенство по биатлон, което започва официално днес в Банско, GreenGraffiti® Bulgaria организира нестандартна комуникационна кампания за генералния спонсор на първенството – Обединена българска банка.

По повод началото на Откритото европейско първенство по биатлон, което започва официално днес в Банско, GreenGraffiti® Bulgaria организира нестандартна комуникационна кампания за генералния спонсор на първенството – Обединена българска банка. С цел да привлече вниманието на посетителите и да информира активно за началото на първенството, екипът на GreenGraffiti® Bulgaria постави над 50 от т.нар. наречена "снежни билборди" или snow-graffiti по пътя от Банско до Бъндерица, както и по други оригинални локации в района. Контрастиращо сините "снежни печати" с размер около 2 кв. м всеки съдържат основни символи на Европейското първенство – силует на биатлонист и отличителните знаци на генералния спонсор и Българската федерация по биатлон. Интересното е, че подобна формула се използва от международната федерация по ски алпийски дисциплини за контрастно маркиране и очертаване на скиорските писти и трасета по ски бягане, което я прави пряко свързана със спорта и ските, изключително подходяща в контекста на състезания по зимни ски спортове и е сигурна гаранция за безвредния ефект на използваните средства върху околната среда.
Откритото европейско първенство по биатлон ще продължи до 26 февруари, като в него ще участват 376 състезатели от 35 страни. 

Leave a Reply