Гуру на успеха идва в България

Иво НИКОЛОВ I 12.01.2011

Легендарният Браян Трейси идва в София, за да покаже най-ефективните и изпитани методи за успех и личностно развитие

Семинарът с участието на Брайън Трейси – “Психология на успеха”, ще се проведе на 25 Февруари в София, зала 3 на НДК. Организатор на първата визита на легендарния лектор у нас е фирма “Интер Контакт България”.

Браян Трейси е един от най-популярните бизнес консултанти в света в областта на професионалното и личностно развитие. Стартирал от нулата и постигнал изключителни резултати, той е един от малкото хора на земята, които са жив пример за това как чрез силата на мотивацията и правилните методи, човек може да постигне всяка една цел.

Стъпка по стъпка, благодарение на собствените си умения, интелект, самообучение и самодисциплина, Брайън Трейси развива завидна кариера и днес е един от топ консултантите на бизнеса в САЩ. Негови клиенти са над 500 водещи корпорации, сред които компании от класацията Fortune 500 като Hewlett Packard, IBM, Ford, Federal Express и други. Наред с това, Браян Трейси е и един от най-изявените професионални лектори по теми като „Успешни продажби”, „Бизнес стратегии”, „Лидерство” и „Професионално и личностно развитие”.

Автор е на 49 книги*, продавани в повече от 52 държави. Създал е повече от 300 аудио и видео обучителни програми, сред които аудиотренинга „Психология на успеха”, превърнал се в символ на успешните хора.

Основните теми, които Браян Трейси ще представи пред българската аудитория на 25 Февруари са:

• Високо ефективни техники за продажба
• Изкуството за полагане и постигане на цели
• Tехники за управление на времето

Всеки участник в семинара ще получи концентрирани знания с ясни, точно формулирани и доказани във времето принципи. Ако бъдат следвани, те гарантират високи резултати във всяка област на живота, обяснява Браян Трейси.

Според организаторите на семинара, едни от най-ценните съвети, които ще получат участниците, са кое отличава успешните от неуспешните хора, как да използват ефективно техниките за по-високи продажби и как да бъдат значително по-продуктивни във всяка една житейска област.

Като специален комплимент към участниците, екипът на „Интер Контакт България” е подготвил бестселъра на Браян Трейси "GOALS", както и специализиран аудио курс. В зависимост от избраните пакети за участие, всеки ще получи и допълнителни книги на Браян Трейси , издадени в България.

Освен това, желаещите да се включат в семинара, могат да го направят на преференциални условия с отстъпка до 15% от официалната такса до 31 януари.

Повече информация за предстоящия семинар „Психология на успеха” (25 Февруари 2011 г., София, зала 3 на НДК), можете да намерите в уеб сайта на събитието, на адрес: http://www.briantracy.bg

Leave a Reply