Head & Shoulders® е официалният шампоан на уверените победители във футбола

02.06.2014г.

Моментът е напрегнат, когато си лице в лице срещу вратаря. Заемаш позиция и се подготвяш. Риташ топката към вратата и отбелязваш гол. Това е емоцията, която връхлетя спортните журналисти пред вратата на Илко Пиргов, един от най-добрите и успешни български вратари, по време на събитието на head&shoulders на 20-ти май в спортна зала „Академик“.

Увереността и самочувствието са от изключителна важност за всеки един мъж, особено в спорта. По време на събитието участниците изпробваха head&shoulders Menthol, за да получат нужната увереност да играят футбол и да се опитат да отбележат гол във вратата на Илко Пиргов. Когато имаш коса до 100% свободна от пърхот, си готов да играеш с увереност.

Аржентинският футболист Лионел Меси, който е международнен посланик на head&shoulders, споделя какво за него е да играеш с увереност:  „Да празнуваш успеха означава да го споделиш с другите играчи на терена и феновете на стадиона и да си близо до тях. head&shoulders ти дава увереност без притеснение да отпразнуваш успеха от победата.“

Шампоанът head & shoulders® Menthol  е създаден да предоставя всичко, от което мъжете се нуждаят, за да имат здрав скалп. Шампоанът прави косата до 100% чиста от пърхот (след редовна употреба), за да играят с увереността на Лео Меси.  

Автор:
United Partners

Leave a Reply