Хотел „Земята и хората“ се наложи като мястото за почивка и бизнес в София

eventA Communications I 30.12.2015

Един от сравнително младите хотели на столицата, хотел „Земята и хората“ (http://www.earthandpeople.bg/) прескача своята трета година и гордо може да заяви, че през нея е спечелил много нови приятели, нови партньори и успешно постига на мисията си.

Един от сравнително младите хотели на столицата, хотел „Земята и хората“ (http://www.earthandpeople.bg/) прескача своята трета година и гордо може да заяви, че през нея е спечелил много нови приятели, нови партньори и успешно постига на мисията си. Целите пред екипа на хотел „Земята и хората“ винаги са били да създаде и поддържа атмосфера съчетаваща условия за бизнес и уют за почивка. Благодарение на различните по големина и модерни зали хотелът привлече нови и интересни събития.

Още в началото на 2015 г. хотелът е домакин на първото гостуване в България на световния шампион по конна стрелба с лък Михай Козмей, който преподава своят стил – „изстрелът от сърцето”. Първият в България семинар по традиционна стрелба с лък предизвика голям интерес, както сред медиите, така и сред почитателите на този спорт и през 2016 г. очакваме второто посещение на шампиона. Наричана често и интуитивна стрелба с лък, при този спорт се използват традиционен лък и стрели, без никакви допълнителни приспособления.

Хотел „Земята и хората“ затвърди позициите си като предпочитано място за провеждане на обучения и семинари на модулен принцип – паралелно провеждане на сесии в различните ни зали. Сред клиентите, избрали ексклузивно залите му за своите събития са фирми като ПИБ, MetLife, VE Bulgaria, COWN, Terra Communications, Райфайзен Банк, Teva Pharmaceutical Industries Ltd., Булгартабак и много други. През цялата година там се проведоха изданията на курсовете по SEO оптимизация, организирани от SEOM, както и SQL Master Academy, организирана от INSPIRIT. Кръглите маси инициирани от Българската минно-геоложка камара превърнаха бизнес център „Земята и хората“ в емблематично място за среща на бизнеса.

Тук се проведоха големите семинари "Здравословен живот с Уелнес от Орифлейм" и Самопознание на „Аз” чрез Хоопонопоно (древен хавайски процес за решаване на проблеми и освобождаване от спомени, които се възприемат като проблеми). В началото на есента залите на хотел „Земята и хората“ бяха домакин на Детския Международен Турнир по класически шахмат за деца до 14 години за купата "Шах в училище"!

Изкуството също остави своя отпечатък в живота на хотел „Земята и хората“ – той бе сред основните партньори на първата българска поп опера по Оскар Уайлд „Рибарят и неговата душа“. Изложбата ЦИВИЛИЗАЦИЯ 0.1, която дълго време можеше да бъде разгледана в лоби бара на хотела се превърна в едно различно събитие, което завъртя различни емоции и хора – 3D Принтери и принтирани произведения, жив полярен мъх от Финландия, иновативни арт инсталации и бижута – изложбата събра изключителната дизайнерска колекция с авторски картини на Емануела Марков, ръчно изработени впечатляващи бижута от Taya de Brown и демонстрация на 3D принтери и дизайн от най-успешното студио в софия 3DEA.

Ресторант „Земята и хората“ реализира през 2015 г. невероятно успешен сватбен сезон. С уникалната гледка на панорамната тераса, кулинарните изкушения и уникалните комплименти от СПА центъра за младоженците и техните кумове – хотелът се превърна в едно от най-предпочитаните места в София за организиране на сватбени и семейни тържества.

Успешно бе и развитие на проекта ни Детска Академия „Земята и децата“, който привлече нови модули и участва в различни проекти. В залите на хотел „Земята и хората“ се организираха едни от най-впечатляващите детски партита и рождени дни – различни теми, различни декорации, рожденици от 1 до 12 години и техните семейства празнуваха по мечтания от тях начин.

Пъстра и пълна с впечатления е отиващата си година, но заявките, с които се задава предстоящата ни дават увереността, че хотел „Земята и хората“ се наложи категорично като мястото за почивка и бизнес в София!

За да следите всички новини за бизнес център, хотел и СПА "Земята и хората" (http://www.earthandpeople.bg/) се абонирайте за бюлетина или се присъединете към нас в социалните мрежи Facebook, Google+, LinkedIn, Pinterest , Twitter и You Tube

Leave a Reply