И Диана Найденова отпадна от “Здравей, България”

www.vsekiden.com | Яна Донева | 2010-02-19

Продуцентът: Правим най-доброто за предаването

След Юлиян Вучков и журналистката Диана Найденова отпадна от схемата на сутрешния блок на Нова и това стана ясно сутринта, след като рубриката “Закуска за шампиони” стартира, но без нея. По предварителна информация, разпространена от самата меди, миналия петък, “г-жа Челюсти”, както я наричат феновете й, трябваше да седне в студиото заедно с ководещ – мъж и заедно да анализират събитията от седмицата. В студиото обаче се появи само Иван Михалев от “Капитал” и то по-скоро в ролята си на гост.
Очевидното объркване наложи да се обадим на продуцента на блока Асен Григоров, за да разберем на какво се дължи. “Правим най-доброто за предаването и Диана няма да води тази рубрика. Внедряваме постепенно Иван Михалев в екипа, който ще влиза в ролята си на анализатор и събеседник”, бе лаконичният коментар на Григоров пред “Всеки ден”.
Слухове обаче набързо скараха Найденова с ръководството на Нова, което било и причината за “развода” й с телевизията. Самата журналистка не успя да вземе отношение, защото се приготвяше за ефир в Дарик радио.

Оригинална публикация

Leave a Reply