Игри, награди и интригуващи гости ни чакат на ADVENTURE & EXTREME Expo 2012 – второто изложение за екстремни спортове и приключения

Агенция Булгарреклама I 29.11.2011

Екстремни предизвикателства за смелите и вълнуващи загадки за любознателните са подготвили организаторите на второто изложение за екстремни спортове и приключения ADVENTURE & EXTREME Expo 2012 – Агенция Булгарреклама и Ивентус България.
Знаете ли кой е Майк Хорн и защо го наричат новия Христофор Колумб? През 2001 г. той е обявен за алтернативен спортист на годината от Laureus World Sports Awards – едни от най-престижните спортни награди, освен това е истински приключенец и изследовател.
Ако искате да приключенствате отсега, се включете в играта на ADVENTURE & EXTREME Expo 2012 и спечелете една от книгите на Майк Хорн. Запознайте се с условията на играта на сайта на изложението (www.advex.bg) и изпратете своя отговор на зададения там въпрос до 15 декември 2011 г. на e-mail: office@eventus-bg.com със subject „Майк Хорн“.
Специални гости на ADVENTURE & EXTREME Expo 2012 ще бъдат Соня и Александър Пусен – първите хора, обиколили пеш и без логистична подкрепа цяла Африка – от нос Добра надежда до Тивериадското езеро.
На второто издание на единственото по рода си специализирано изложение за екстремни спортове и приключения организаторите Агенция Булгарреклама и Ивентус България са замислили още вълнуваща АКТИВНА ЗОНА, на която ще бъдат демонстрирани екстремни спортове и състезания, а за БИЗНЕСА – полезни обучения и контакти.

Очаквайте още изненади!
Приключенствайте с нас!
За повече информация: www.advex.bg

Leave a Reply