“Икономедиа” спечели финансиране по проект на оперативна програма “Развитие на човешките ресурси”

myPR.bg I 15.07.2010

"Икономедиа", издател на "Дневник" и "Капитал", спечели финансиране за проект "Развитие на професионалисти в медиите". Финансирането е от Европейския социален фонд по линия на оперативна програма "Развитие на човешките ресурси" с посредничеството на Агенцията по заетостта в България.
"Проектът е много важен за нас, защото допринася за личното професионално развитие на колегите ни и конкурентоспособността на компанията като работодател. Вярваме, че предоставянето на възможности за квалификация в компанията спомага за поддържането на трайни работни места", коментира Емилия Зафираки, координатор на проекта в "Икономедиа".
Проектът "Развитие на професионалисти в медиите" на "Икономедиа" ще се реализира в партньорство с "Таурус консултинг" и "Ай Си Ти медиа" и ще позволи на 171 журналисти и служители от други отдели на компанията да преминат обучения по професионални и ключови умения до края на 2010 г.

Повече за "Икономедиа":

"Икономедиа" е най-голямата група за бизнес медии в България, издател на интегрираните принт и онлайн медии "Капитал" и "Дневник", професионалните издания HoReMag, "Регал" и лайфстайл списанията "НЕЯ" и "Бакхус".
"Икономедиа" развива бизнес събития и конференции под брандовете на "Дневник", "Капитал" и "Регал". Най-известни събития са: Годишна среща на бизнеса с правителството, Marketing Innovation Forum, Green Innovation Forum, Retail in Detail.
"Икономедиа" издава заедно с "Иконве" вестник "Строителство Градът" и списание "Индекс имоти". "Икономедиа" притежава ICT Media, чрез която издава вестник Computerworld, списаниe PC World, сп. CIO, и сп. Network World. "Икономедиа" притежава "София ехо медия", което издава в. "The Sofia Echo".

Оригинална публикация

Leave a Reply