Интер Експо Център – София изпраща една успешна година

 www.fakti.bg | 05.12.2013 

През изминалата 2013 г. екипът на изложбения комплекс на София може да се похвали с организацията и домакинството на редица събития, изложби, конгреси и партита. За нас е истинско удоволствие да бъдем част от живота и ежедневието на нашите гости, затова ви каним да ни посетите и през следващата година.
От създаването на Интер Експо Център – София ексклузивен оператор на столичния изложбен комплекс е Агенция Булгарреклама. Щастливи сме, че във връзка с организирането на различните събития в нашия календар, можем да разчитаме на партньорство с браншовите организации в страната.
Сред многото успешни събития през 2013 г. не можем да не споменем специализираните изложби Булмедика/Булдентал, Автомобилен салон София, ON!Fest, COPI’S, Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и Сихре.
По време на Булмедика/ Булдентал Интер Експо Център за пореден път успя да осъществи много важната връзка между производителите на медицинско оборудване и специалистите, които го ползват. Близо 12 000 посетители от България и чужбина видяха най-новото в света на хуманната и денталната медицина, запознаха се с добри практитки и иновативни процеси на лечение.
Автомобилен салон София 2013 г. потопи всички в блясък и емоции, показа бързи коли и красота, а още през първите три дни бяха продадени автомобили за над 2 млн. лева. Изложението за нови автомобили регистрира рекорден брой посетители. Уникалните експонати в залите на Интер Експо Център зарадваха всички, а някои от тези, опитали късмета си в томболата, си тръгнаха с атрактивни награди. Най-голямата от тях, разбира се, беше автомобил!
ON!Fest ни даде емоции, багри, заряд и желание за работа през есенния изложбен сезон. В продължение на три дни, по 24 часа в денонощието, Интер Експо Център беше домът на над 15 000 посетители. Фестивалът бе гледан в реално време по интернет от 40 780 българи и 323 540 чужденци. Образът на Dr. MUNDO, емблематичния герой на най-популярната видео игра в света League of Legends, нарисуван върху кулата на ТЕЦ София, обиколи света и вече е видян от близо половин милион потребители. Това е най-големият графит на Балканския полуостров, като неговата площ се равнява на повече от 1500 кв. м. ON!Fest представи десетки събития и всички течения на съвременното градско изкуство, забавления, образование, спорт и начин на живот.
COPI’S за пореден път събра на едно място специалисти, занимаващи се с печатни и рекламни технологии и комуникации. Над 4000 бяха посетителите в рамките на 3 дни, изпълнени с цвят и настроение. В2В форумът събра специалистите в производството и търговията с печатна, светеща, външна и сувенирна реклама, както и компании за визуални комуникации.
Международните специализирани изложби Месомания, Светът на млякото, Булпек, Салон на виното, Интерфуд & Дринк и Сихре бяха кулминацията на работата ни през годината. Бяха отбелязани два юбилея – 20 години Месомания под мотото „20 години със собствено лице“ и 20 години Булпек – единствената изложба за хлебарство и сладкарство в България. Следвайки тенденциите на световните изложения за хотелско и ресторантско оборудване, Сихре 2013 стана трибуна на националните квалификации за най-престижния конкурс на професионалните готвачи – Bocuse d’Or Европа, организирани от Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ). Хранителните изложби, провеждани ежегодно в Интер Ескспо Център – София, бяха посетени от повече от 16 000 души – това е още едно доказателство, че екипът на Агенция Булгарреклама усеща пулса на времето, търси иновации и предлага правилните бизнес платформи.
През 2013 г. залите на Конгресния център на ИЕЦ бяха домакини на множество семинари, форуми и бизнес конференции. Напълно обновените конгресни зали, които са с различен капацитет, стават все по-апетитни за организаторите на специални събития в София и страната.
За нас е удоволствие да изпратим една година, която ни донесе срещи и нови запознанства, прекрасни емоции от организираните събития и изложби. В началото на най-празничният месец, когато близките се събират заедно, а любовта и хармонията витаят във въздуха, голямото семейство на Интер Експо Център пожелава на всички една щастлива, успешна и много здрава 2014 г., която отново да споделим с Вас! Ще Ви очакваме!

Оригинална публикация

Leave a Reply