Известен журналист ще рекламира Русе по света

www.dariknews.bg | 22.07.2013 

В Русе пристига Дейвид Хофман – журналист и редактор на популярния туристически интернет портал www.davidsbeenhere.com. Посещението му в града е част от триседмичната му обиколка в България – от 15 юли до 3 август. Пътешественикът ще бъде в Русе и региона до 24 юли. Сред забележителностите и туристическите обекти, които се очаква да посети, са античната римска крепост Сексагинта Приста, Националният музей на транспорта, Музеят на градския бит, катедралният храм „Света Троица“, катедралният храм "Свети Павел от Кръста", природен парк „Русенски Лом“, както и Борово, Иваново и Червен.
Сайтът на Дейвид Хофман, в който той представя различни туристически дестинации, е създаден през 2007г. Разказвайки за местата, които е посетил, журналистът препоръчва на любителите на пътешествията кои забележителности от региона си заслужава да бъдат разгледани, къде да отседнат, кое заведение да посетят и дава полезни съвети за една незабравима ваканцията.
За 5 години в интернет платформата, гидовете и видеоклиповете на журналиста са представени 125 хотела и над 400 ресторанта в повече от 600 града на 47 страни по света. 30 % от абонатите на www.davidsbeenhere.com са от Северна Америка, а 50 % от Европейския съюз. 

Leave a Reply