Йорданка Христова на корицата на новия “Биограф”

 Биограф I 29.08.2013

Йорданка Христова на корицата на новия “Биограф”

Една от иконите на българската естрада – певицата Йорданка Христова, е звездата от корицата на новия “Биограф”, който вече е на пазара. През септември изпълнителката чества 70-годишен юбилей и се подготвя за голям концерт по този повод. Върху 18 богато илюстрирани страници списанието разказва за най-интересните моменти от живота й, а някои от снимките се публикуват за първи път. Пред “Биограф” Йорданка се изповядва и както никога не го е правила досега.
Музикалната тематика в броя се допълва от ексклузивно интервю на гръцката звезда Демис Русос пред списанието.
Политическите сюжети също не липсват в септемврийското издание. “Биограф” публикува две от последните интервюта на Александър Лилов и Ани Крулева – личности, оставили траен отпечатък в българския обществен живот през последните години.
Големи очерци за Лех Валенса, който тези дни също празнува 70-годишен юбилей, и за украинския боксьор Виталий Кличко, който реши да влезе в политиката, допълват тематичната палитра.
В броя читателите ще открият и интервюта с актьора Вълчо Камарашев и футболната легенда Пол Гаскойн, очерци за скандалния дизайнер Джон Галиано и секссимвола Ева Лонгория, лайфстайл-материали за Франк Синатра и Джина Лолобриджида, както и пътепис от село Ковачевица.
Най-голямото българско списание този месец навършва две години. За това време то пусна на пазара цели 25 броя, които бързо го наложиха като лидер в луксозния периодичен печат. Оформено и отпечатано с качество и стил без аналог у нас, месечното издание успя да заинтригува читатели от различни социални слоеве и възрастови групи. Миксът от биографични статии, интервюта и лайфстайл материали, при това в голям обем и на достъпна цена, го превърна в предпочитано четиво на българския медиен пазар.
 

Leave a Reply