Кажете: “W-O-W!”

MAGICA events I Милена АТАНАСОВА I 29.05.2012

Между 15 – 17 юни в Интер Експо Център ще можете да намерите всичко необходимо, за да се почувствате специални и да изкарате едно незабравимо лято!

Между 15 и 17 юни в Интер Експо Център ще се състои първото шопинг шоу в България, под името W-O-W. Форумът W-O-W 2012 (абревиатура на World Of Women) е замислен като много атрактивно и мащабно специално събитие – с изложбени площи, демонстрации и богата съпътстваща програма – тестове, индивидуални консултации, семинари, обучения, шоута…. Той се организира от IEC, Expo Events и ASK PR & Advertising в името на Жената, с цел да удовлетвори всичките й желания. Тепърва предстои да разберем възможно ли е това… Но W-O-W ще да съчетае всичко за жената в различните ѝ роли – като майка, любима, бизнес дама, домакиня, като независима и изключителна… Жена. Входът към Меката на удоволствията ще бъде само 2 лв. – за да може всеки, който иска, да заповяда.
Шопинг шоуто W-O-W 2012 ще събере под един покрив селектирани продукти и услуги от най-добрите компании и марки. Всичко това ще бъде поднесено по най-атрактивен и съвременен начин. В рамките на трите дни всяка дама ще се забавлява, докато избира, тества и научава повече за най-новите тенденции в различни области – здраве, красота, мода, дом и семейство, лайфстайл и др. Целта събитието е любителите на пълноценния и здравословен начин на живот (гурме, биопродукти, атрактивни SPA & Wellness дестинации, нови технологии, уникален дизайн и много други) да открият на W-O-W 2012, нови и вдъхновяващи забавления за себе си и своето семейство!
Повече информация за събитието можете да получите от електронната страница www.w-o-w.bg или страниците на W-O-W в социалните мрежи! 

Leave a Reply