КАКВА Е ПО-НАТАТЪШНАТА СЪДБА НА ФАМИЛИЯ БРЕЙВЪРМАН? ВИЖТЕ В НОВИТЕ ЕПИЗОДИ НА СЕРИАЛА „РОДИТЕЛИ“, СЕЗОН 2, ПРЕМИЕРА ПО DIVA UNIVERSAL ПРЕЗ ФЕВРУАРИ – ВСЕКИ ПОНЕИДЕЛНИК В 21:00 ЧАСА

Chello Central Europe I Юлия Трайкова I 5.02.2013

„Родители“, вдъхновен от едноименния касов хит, се завръща по Diva Universal с новия си, втори сезон – всеки понеделник през февруари, в 21:00 часа.
 
Тази преработена актуализирана продукция на Universal Media Studios/ Imagine Television представя на зрителите многолюдната, живописна и несъвършена фамилия Брейвърман.
 
Намиращата се във финансово затруднение самотна майка Сара Брейвърман (Лорън Греъм, „Момичетата Гилмор“) събира багажа от апартамента си във Фресно и, заедно с двете си неохотно настроени деца Амбър (Мей Уитман, „Психотерапия“) и Дру (Майлс Хайзър, „Спешно отделение“), се кани да се върне обратно у дома си в Бъркли, за да бъде по-близо до семейството си.
 
У дома Сара е посрещната от своя прям и упорит баща Зийк (Крейг Т. Нелсън – „Камъкът на раздора“, „Треньорът“) и подкрепяща майка Камий (Бони Беделия „Сърце като колело“), които тайно преодоляват собствените си семейни проблеми. Междувременно сестрата на Сара и нейна пълна противоположност Джулия (Ерика Кристенсен – „Трафик“) прави успешна кариера като корпоративен адвокат, стараейки се да балансира между работата и майчинските си задължения с подкрепата на неработещия си съпруг Джоуел (Сам Джагър – „Илай Стоун“).
 
По-малкият брат на Сара – нежелаещият да се обвързва Кросби (Дакс Шепърд – „Майка под наем“) внезапно бива принуден да ревизира приоритетите си и да поеме отговорностите на зрял човек, когато старата му любов Джасмин (Джой Брайънт – „Антоан Фишър“) се появява неочаквано. А на Адам (Питър Краузе – „Два метра под земята“) – най-голямото дете на семейство Брейвърман, му се налага да изостави досегашните си представи за "нормално" семейство, когато той, жена му Кристина (Моника Потър – „Вярвай ми“) и дъщеря му – тийнейджърката Хади (Сара Рамос – „Американска мечта“) научават, че ексцентричният им син и по-малък брат на Хади – Макс (Макс Бъркхолдър, „Брат и сестри“) е болен от синдрома на Аспергер.
 
Във втория сезон, който започва по Diva Universal през февруари Адам е притиснат от нуждите на семейството си и нарастващите изисквания в работата си от страна на шефа му Гордън Флинт, като освен това намира на Сара стажантско място в „Ти енд Ес Футуеър“.
 
Амбър започва да прекарва много време с новата си приятелка Келси, което кара Сара да ревнува и да търси съветите на колегата си Марк (гостуваща звезда Кевин Алехандро). Джулия се опитва да убеди Джоуел да имат още едно дете, а междувременно Адам има проблеми в отношенията си с Макс.
 
В разгара на финансова криза Адам е принуден да вземе важно решение, което ще промени бъдещето на компанията, а Джасмин и Кросби съобщават бъдещите си планове на Джабър, който реагира изненадващо на новината.
 
Въпреки че и децата, и семейството имат своите проблеми, може би тяхното събиране ще им даде необходимия импулс, за да си помогнат взаимно, като възстановят хармонията в живота си и се съсредоточат върху ежедневните предизвикателства, свързани с отглеждането на децата и поставянето на ново начало.
 
В ролите:
Адам Блейвърман………………….. Питър Краузе
Сара Брейвърман…………………… Лорън Греъм
Кросби Брейвърман………………… Дакс Шепърд
Джасмин Тръсъл……………………. Джой Брайънт
Макс Брейвърман…………………… Макс Бъркхолдър
Джулия Брейвърман-Греъм……….. Ерика Кристенсън
Дру Холц……………………………… Майлз Хайзер
Джоуел Греъм.………………………. Сам Джагър
Кристина Брейвърман……………… Моника Потър
Сидни Греъм…………………………. Савана Пейдж Рей
Хади Брейвърман…………………… Сара Рамос
Амбър Холт…………………………… Мей Уитман
Камий Брейвърман………………….. Бони Беделия
Зийк Брейвърман……………………. Крейг Т. Нелсън
 
Гостуващи звезди в сезон 2:
Уилиам Болдуин
Ричард Драйфус („Ред“)
Джон Корбет („Съединени щати на Тара“)
Минка Кели
Том Амандес („Евърууд“)
Джейсън Ритър („Събитието“)
Майкъл Б. Джордан („Светлините на стадиона“)
Майкъл Емерсън („Изгубени“)
Зося Мамет
Кевин Алехандро
 
Изпълнителни продуценти на филма са носителите на наградата „Оскар“ Рон Хауърс и Брайън Грейзър („Красив ум“, „Фрост/Никсън“), Джейсън Катимс („Светлините на стадиона“), който е написал пилотния епизод, и Дейвид Невинс („Светлините на стадиона“, „Развитие в застой“). Режисьор и изпълнителен продуцент на пилотния епизод е носителят на наградата „Еми“ – Томас Шламе („Западното крило“).  

Leave a Reply