Какво е да си „Социален по ДНК“? И защо компаниите търсят фенове и поддръжници на своите марки?

United Partners I 11.04.2014

Мария Гергова-Бенгтссон, Управляващ директор на United Partners и Станислас Магниант, директор „Дигитални и социални комуникации“, MSLGROUP ЕМЕА взеха участие в тазгодишното издание на Webit CEE Digital Summit в дискусионния панел „Социални по ДНК“

На 9-ти април 2014 г. в София по време на дискусионния панел „Социални по ДНК“ на Webit CEE Digital Summit представи предизвикателствата на маркетолозите да достигнат до новото „дигитално“ поколение и същинските поддръжници на една марка. Това са потребители, които са активни онлайн и специалистите търсят нови начини, с които да привлекат и задържат тяхното внимание, извън традиционните методи за комуникация.
Мария Гергова Бенгтссон, Управляващ директор на United Partners, бе модератор на дискусионния панел „Социални по ДНК“, а участие взеха специалистите по комуникации в социалните медии – Станислас Магниант, директор „Дигитални и социални комуникации“, MSLGROUP ЕМЕА, Каролин Хенне, директор „регионално развитие“, GfK и Никола Сологуб, Директор, Homepage.
В самостоятелния си панел, Станислас Магниант представи пред публиката на Webit CEE Digital Summit темата „Управлението на служителите като посланици на марката“. „Създаването и представянето на подходящо съдържание е ключов фактор в съвременните комуникации. А служителите, които познават най-добре дейността на компанията и я подкрепят, са най-подходящите хора, които да споделят това съдържание в социалните медии“, разказа Станислас Магниант.

Агенция United Partners е официален партньор на MSLGROUP – една от най-големите международни комуникационни вериги – за България. От години двете компании успешно си партнират, а от ноември 2012 г. Юнайтед Партнърс се включи активно в развитието на бизнеса на MSLGROUP в Централна и Източна Европа с цел съвместно разширяване на портфолиото от услуги и клиенти, с фокус върху дигиталните комуникации и услуги, които агенцията предлага.

Leave a Reply