Карбовски: Българинът не може да дефинира проблема си – само пъшка

www.vsekiden.com | Яна ДОНЕВА | 01.11.2010

В новото си социално риалити, водещият ще среща големите хора с малките

Както “Всеки ден” първи написа, на 6-ти ноември, Нова телевизия ще даде старт на ново предаване с водещ Мартин Карбовски и това потвърди самият той официално, като дори даде подробности.

“Това няма да бъде обзорно предаване, тип “Всяка неделя”, както чух да се говори, а социално риалити. В него ще срещам големите хора с малките. Ще ходим из страната с една нова сателитна система, която лично съм купил и ще правим пряка връзка между Бойко Борисов, например, и човек от някое малко село”, обясни Карбовски пред “Всеки ден”. Той държи категорично на това, предаването да не бъде сравнявано с което и да е било друго.

“Много се пазим от съпоставки – ние работим с нова технология и имаме нова идеология. Във “Всяка неделя” аз вкарах циганите и всички се подиграваха, а сега всички правят цигани, нали”, леко саркастично подхърли той.

Социалното риалити ще бъде всяка събота от 16 до 18 часа на живо, а след това ще продължава с другото предаване, на което Карбовски е лице – “Отечествен фронт”. На този етап обаче той не се притеснява от преекспониране на личността му и смята, че времето ще покаже дали зрителите искат да го гледат в продължение на няколко часа или не.

В едно е категоричен водещият и то е, че до скандали в ефир няма да се стига, дори и гост да е Бойко Борисов или друг политик. “Хората са страхливи и не очаквам конфликтни ситуации, защото един от проблемите на българина е, че не може да дефинира проблемите си – само пъшка, а нещата трябва да се решават отдолу нагоре”, убеден е той. Все още обаче не е решил кои ще бъдат първите участници в предаването на 6 ноември. “Ще видим, работим ден за ден”, каза в заключение Карбовски.

Оригинална публикация

Leave a Reply