Ketchum Pleon е избрана за най-добра международна консултантска компания на годината

CIVITAS I 7.11.2011

София, 07 ноември 2011 г. Ketchum Pleon, най-големият консултант в областта на комуникациите в Европа, получи награда за международна консултанска компания на годината от PRWeek Awards на церемония в Лондон. Ексклузивен представител на Ketchum Pleon в България е ПР агенцията CIVITAS.

“Зад всяка награда стоят фантастични хора – и служителите на агенцията, и клиентите – всички те свършиха невероятна работа. Нямаше да се справим без вас. Благодарим ви за съдействието. Днес всички ние можем да се гордеем с постижението ни.”- споделя вълнението си Аврил Лий, съдружник и главен изпълнителен директор на Ketchum Pleon Лондон.

Освен полученото отличие Ketchum Pleon беше номинирана в още две категории. Заедно с P&G Professional Flash & Febreze компанията се класира сред финалистите в категорията за бизнес маркетинг комуникации за кампанията “Profiting from Freshness”, а заедно с Philips постигна успех в категорията за технологии с кампанията “Parallel Lines”.

CIVITAS е ексклузивен представител на Ketchum, която се сля с Pleon през 2008 година и така създаде най-голямата европейска ПР консултанска компания. От 2000 година насам тя е носител на над 47 награди. Услугите на CIVITAS включват корпоративни комуникации и управление на репутацията, връзки с медиите и медийни обучения, консултантска дейност и кризисен мениджмънт за организации и компания в частния и публичния сектор. Сред клиентите на CIVITAS в България са: PIRAEUS Bank, IKEA, Multirama, Printec, Tetra Pak, Interfoods, Peacocks, Skylogic, ZBS, Seat, HBCB и други регионални и международни компании.

Контакти:
Александър Христов
Акаунт директор, CIVITAS, an exclusive Ketchum affiliate
+359 2 4898042, +359 896696667;
e-mail: a.christov@civitasglobal.bg 

Leave a Reply