КЛУБ „ПЛОСКО КОРЕМЧЕ” В СИТИ ЦЕНТЪР СОФИЯ

KEY EXPERTS GROUP I 26.01.2012

Сити Център София подарява на клиентите си бестселъра за здравословно хранене

Посетителите на Сити Център София имат възможност да получат ексклузивен подарък – книгата на Кейт Адамс Клуб „Плоско коремче” в рамките на големите сезонни намаления. Всеки посетител, направил покупка в търговския център на стойност над 40 лв. до края на февруари, ще получи най-новия бестселър за здравословно хранене, който е издаден със съдействието на Сити Център София и се разпространява единствено на неговата територия.

В период на засилени зимни разпродажби, по време на които всеки търговски център иска да предложи повече намаления, Сити Център София остава верен на очакванията на клиентите си за пазаруване и забавление с допълнителна стойност и затова към намаленията предлага един интересен, вълнуващ и ценен подарък.
След дългите празнични дни, прекарани на обилна трапеза, всички си обещаваме да се върнем или да започнем балансиран режим на хранене и да се оттървем от излишните килограми, натрупани в сезона на празниците. Затова новата година в Сити Център София започва с предложение за ново начало – ефективна, успешна и доказана рецепта за постигане на желаното плоско коремче и идеална форма само за 21 дни.

„Нашата амбиция е с тази промоция е да обединим клиентите си, които избират CCS като място за пазаруване, кафе с приятели и забавление, в българския Клуб „Плоско коремче”, който с течение на времето бихме искали да се превърне в клуб Сити Център София”, споделя Невена Гаджева, маркетинг мениджър на Сити Център София.

Проучване сред клиентите на Сити Център София сочи, че 75% от хората които посещават търговския център, са лоялни посетители – идват тук поне веднъж месечно, а почти половината от тях го посещават поне веднъж седмично. Лоялните клиенти на центъра го описват като приятно и уютно място за пазар и среща с приятели. За повечето това е лесно достъпна локация с удобен транспорт, прекрасно допълваща се с близкия парк.

„За да засилим и задържим интереса към Сити Център София тази година ще се стремим да предложим богат избор от услуги и развлечения, в които всеки да може да открие любимия си начин за прекарване на свободното време. С Клуб „Плоско коремче” бихме искали да поставим началото на една добра традиция и да превърнем CCS в притегателно място за все повече хора, в място за общуване, за споделяне на общи интереси и защо не – намиране на нови приятели и съмишленици”, добавя още г-жа Гаджева.

Част от плановете на Сити Център София за привличане и задържане на клиенти включват множество уикенд събития и кампании по различни поводи. На 14 февруари всички влюбени ще могат да се потопят в невероятната атмосфера на концерт с любим български изпълнител.

Сити Център София е първият модерен търговски център в столицата, открит през пролетта на 2006 г. Центърът разполага с повече от 23 000 квадратни метра търговска площ. В него има над 100 магазина, заведения за хранене, супермаркет, както и множество услуги. Сити Център София е посещаван от над 6 милиона души годишно и над 3 500 автомобила дневно. 

Leave a Reply