Компанията за обслужване на текстилни изделия ”Линдстрьом” засилва позициите си в България

"Линдстрьом" I 2.06.2011

Концернът "Линдстрьом", който предлага услуги за обслужване на текстилни изделия в Европа и Азия, придоби бизнеса с изтривалки под наем на българската фирма "Юроклийн".

Концернът "Линдстрьом" започна своята дейност в България през 2008 г. с предлагането на комплексно обслужване на работно облекло на лизинг за предприятия от услугите и индустрията. През 2010 г. дейността бе разширена и с предлагането на услуга с изтривалки под наем.

”Нашата цел в България е енергичното развитие на дейността ни и позиционирането ни на челно място на пазара. Това придобиване увеличава значително оборота на филиала ни в България и така ставаме лидери на пазара”, казва Мика Хартикайнен – Старши вицепрезидент на концерна „Линдстрьом”, отговарящ за поделенията на компанията в Европа и Азия.

"С придобиването на "Юроклийн" и прехвърлянето на персонала, ние ще се обогатим с техния ценен опит от местния пазар. Във връзка със сделката за придобиването, персоналът на "Линдстрьом" ЕООД се увеличава със служителите на "Юроклийн", добави още той.

"Линдстрьом" предлага по своя концепция комплексни услуги по доставка и поддържане на изтривалки под наем в 12 европейски държави.

Допълнителна информация можете да получите от Мика Хартикайнен, Senior Vice President, European and Asian subsidiaries, на тел.: + 358 40 839 2571 и от Венцислав Бояджиев, Изпълнителен директор на „Линдстрьом” ЕООД на тел.: +359 878 100 215

Концернът "Линдстрьом"

Компанията за услуги с текстил Lindström заздравява фирмения имиджа на своите клиенти. Нашите услуги правят ежедневния живот на клиентите ни по-лесен и осигуряват най-добрата добавена стойност за цената им на пазара. Ние сме отговорен корпоративен гражданин и почитан работодател. В поделенията на „Линдстрьом” в Европа и Азия работят над 2 400 служители. Годишния оборот на концерна за 2010 г. възлиза на 249 милиона евро.

www.lindstromgroup.com 

Leave a Reply