КОНИКА МИНОЛТА ОТКРИ ПЪРВИЯ СИ ОФИС ВЪВ ВАРНА С ИЗИСКАН КОКТЕЙЛ

Anett & Co. I 13.12.2012

Варна, 13 декември 2012 г.

Българското представителство на японската компания Коника Минолта обяви официално откриването на своя първи офис във Варна. Със стилен коктейл на 12.12.12 г. бе поставено началото на самостоятелната дейност на компанията в Източна България. Пред бизнес и обществения елит на морската столица и областта, г-жа Елена Дречева-Владимирова, Изпълнителен директор на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България, даде символичен старт на работата на варненския офис.

„Избрахме Варна, защото градът и регионът се отличават със своя активен бизнес и смятаме, че ще бъдем полезни с нашите решения за печат за малки, средни и големи компании. Нашата цел тук ще бъде да повишаваме качеството на управление на печатните услуги на местния бизнес, като същевременно оптимизираме разходите.”, каза г-жа Дречева-Владимирова в речта си по повод откриването на варненския офис на компанията.

Близо 110 представители на бизнеса, медиите и институциите се забавляваха в компанията на Любо (екс вокал на група „ТЕ“), който освен с невероятния си глас, зарадва специално двама от гостите като изтегли имената им в томбола с лазерни принтери Коника Минолта. Третият печеливш беше изтеглен от г-жа Дречева, която покани своя екип на сцената, за да подарят заедно най-голямата награда.

„Като самостоятелен офис предимствата са качество в обслужването и бърза реакция. Предлагаме само бизнес решения и сме изключително фокусирани в тази област. Продуктовата ни гама включва многофункционални устройства и принтери за печат, софтуерни приложения, свързани с печата и с електронни документи и архив, производствени цифрови машини за цветен и чернобял печат, подходящи за печатници и маркетингови агенции”, съобщи изпълнителният директор на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България.

Офисът във Варна ще даде възможност на клиентите на компанията за директен достъп до специалистите й. Той се намира на лесно достъпна и удобна локация – бул. „Ян Хунияди“ 31, и разполага с шоурум, където са изложени най-новите и актуални модели от производствената гама на Коника Минолта.

Повече за Коника Минолта Бизнес Солюшънс България ЕООД

KONICA MINOLTA E СВЕТОВЕН ЛИДЕР в производството на цветни многофункционални устройства за офиса, с дългогодишен и утвърден опит в глобален мащаб.
В компанията работят над 35 600 служители, а продуктите и услугите ни се предлагат в 14 000 търговски и сервизни центрове в 64 държави по цял свят.

Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България е част от глобалната мрежа на компанията – клиентите в България, както и компании от европейски или световен мащаб, могат да разчитат на унифициран подход при осъществяването на проекти.

Коника Минолта е пазарен лидер в България. Компанията е силно фокусирана в областта на решенията за печат за малки, средни и големи компании. Компанията е търговско дружество, регистрирано в България и директен вносител на техника, а не представителство, като по този начин поддържа складови наличности, които осигуряват едно от големите предимства на компанията – да прави директни доставки на техника в България.
Компанията разполага със собствена и партньорска структура, с която се осигурява национално покритие, като се следват европейските стандарти за качество на Коника Минолта. Екипът на Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България изготвя цялостни, индивидуални решения за печата и електронните документи в съвременния офис, както хардуерно, така и софтуерно внедряване и изпълнение на завършена печатна инфраструктура.

Коника Минолта е лидер на пазара на цветните А3 многофункционални устройства у нас с 44% пазарен дял, по данни на швейцарската компания Infosource, изследваща ИТ пазара в България.

За повече информация:

Станислава Петкова
Коника Минолта Бизнес Сoлюшънс България ЕООД
Електронна поща: stanislava.petkova@konicaminolta.bg
Уеб адрес: www.konicaminolta.bg 

Leave a Reply