Конкурс за есе на тема „Какво могат медиите?” обяви PR агенция

www.novini.dir.bg | 01.08.2012

Конкурс за есе на тема „Какво могат медиите?” започва на 1 август по инициатива на PR агенция „Ла мезон” в Русе. Идеята е да се привлече вниманието на хора от различни възрасти върху разсъждения за това как действителността намира отражение в българските средства за масова информация днес, а също и да провокира обществения интерес към реалната им сила, отговорност и свобода.
В конкурса могат да се включат всички, които са изкушени от темата. Разработките ще се набират до 5 септември на имейл адреси pr_lamezon@abv.bg r pr-lamezon@dir.bg. Резултатите ще бъдат обявени до 10 септември. Наградата за класиралия се на първо място участник ще бъде безплатно експресно обучение по PR и общуване с медиите в агенция „Ла мезон”. Класиралите се на второ и трето място ще получат също такова обучение съответно с отстъпка от 50 и 25 процента.
В края на юли завърши работата си лятното училище по връзки с обществеността и връзки с медиите на агенция „Ла мезон”. В него се включиха общо 12 млади хора. Сред курсистите, които отделиха по няколко часа в юлските съботни дни, бяха както действащи хора за връзки с медиите в организации и фирми, така и студенти и ученици. Лятното съботно училище за връзки с обществеността и общуване с медиите бе поредното предложение на агенцията към хората, които смятат, че адекватното отношение към медиите е изключително важно и работата с тях може да допринесе за ефективността на всяко начинание.

Оригинална публикация

Leave a Reply