Конкурсът „Рено Нисан България Мастър Инициатива” търси идеи по темата: “Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии!”

PRESS.dir.bg I 2010-01-23

На 15-ти януари 2010 година стартира четвъртото издание на традиционния вече конкурс „Рено Нисан България Мастър Инициатива”, който тази година работи в партньорство с AIESEC – най-голямата международна студентска организация с традиции в съвместната дейност между университетите и бизнеса. Тази година темата на проекта е „Електромобилите – вдъхновение за бъдеще без вредни емисии! Renault и Nissan вече представиха своите първи модели. Как виждате тяхната реализация в България?”

До 15-ти февруари 2010, младежите от магистърските програми и тези завършващи бакалавърска степен във Висшите учебни заведения имат възможността да сформират екипи и да се запишат за участие на интернет страницата на конкурса www.imam-idea.com. До 1-ви април 2010 година, те могат да представят своите проекти по актуалната тема за бъдещето на електромобилите и начина, по който те се възприемат в България. Жури, състоящо се от представители на Рено Нисан България и техните партньори от „Publicis Marc”, “Consulteam” и списание ”auto motor und sport” ще избере петте отбора финалисти, които лично ще защитят своите проекти през месец май в присъствието на останалите участници. Тогава ще бъдат определени и победителите.

Проектът "Мастър Инициатива" е създаден през 2007-ма година. Той предоставя на студентите рядката възможност да приложат наученото на практика и да се изявят в сферата на истинския бизнес. Целта на инициативата винаги е била да изгради и поддържа връзката между Рено Нисан България и Висшите училища, като генератори на нови идеи.

Друг предмет на съвместна работа между Рено Нисан България и AIESEC е организираният от студентската организация проект "Бизнесът в действие: Корпоративна Социална Отговорност", който ще се проведе от 5 до 7 март 2010 година.

За Контакти:

office@aiesec-unwe.net

Оригинална публикация

Leave a Reply