Конкурсът за успешни PR проекти „PR Приз 2011” ще приема предложения до 21 април

БДВО I 13.04.2011

Големият интерес към конкурса с най-дългогодишна история в сферата на публичните комуникации в България доведе до удължаване на срока за кандидатстващите проекти 
 
Крайният срок за предаване на проектите е 18.00 часа на 21 април 2011 г. (четвъртък)
13 април 2011 г., София.
 
Българска конфедерация за връзки с обществеността удължава срока за приемане на проектите, кандидатстващи в конкурса “PR Приз 2011”. Големият интерес към новите, 11 на брой категории, и желанието на специалистите по публични комуникации в България да получат признание от най-старата организация в сферата на PR за успешната си работа през изминалата година, доведе до решението за удължаване на крайния срок с една седмица до 21 април 2011 г. (четвъртък) включително. Всяка кампания, изпратена за участие, трябва да бъде планирана и осъществена през 2010 г. и завършена не по-късно от края на февруари месец, тази година.
 
В конкурса могат да участват PR агенции и отдели на търговски компании, медии, държавни институции, правителствени и неправителствени организации, посрещнали предизвикателството да представят за участие проекти, реализирани през 2010 година. Конкурсните категории тази година са 11: „Корпоративна PR кампания“; „Общественозначима PR кампания на организация от бизнес сектора“; „Социално отговорна PR кампания на организация от нестопанския сектор“; „PR проект в публичния сектор“; „PR проект за вътрешни комуникации“; „PR проект за продукт или услуга“; „Специално събитие“; „PR проект на медиа“; „Кризисен PR и управление на комуникационни проблеми“; „Имиджмейкинг“ и „Политически PR“.
 
И тази година има специална катергория “PR на студентски проект”, в която могат да се включат студенти по PR, които са завършили трети курс от обучението си. Те трябва да представят PR програма или план за PR кампания, развита за целите на курсов проект.
 
Конкурсът “PR Приз 2011“ предлага и кандидатстване за две нови специални награди:
 
Ø       Клиентска награда за PR агенция в корпоративния сектор, http://bit.ly/f4WIdd
Ø       M-Tel PR Challenge Contest, http://bit.ly/eJ7aNT
 
Други важни дати:
 
22 април – 10 май 2011 г.                    Предварително журиране;
11 май 2011 г.                                       Оповестяване на класираните за втори кръг и участниците в публичните защити;
14 май – 15 май 2011 г.                       Открити представяния на проектите, кандидатстващи в PR
                                                              Приз 2011
17 май – 19 май 2011 г.                       PR Фестивал 2011
19 май 2011 г.                                      Официална церемония за награждаване на участниците в конкурса PR Приз 2011 и Гала вечер.
 
Вашите проекти очакваме всеки работен ден между 14:00 – 18:00 часа на адрес:
За конкурса PR Приз 2011
Българско дружество за връзки с обществеността
София 1000
ул. “Искър 54”, ет.1, офис 4
 
 
PR Приз 2011 и PR Фестивал 2011 се провеждат с любезното съдействие на Софарма АД, Дипломат Корпорейшън ООД и М-Тел.
 
Домакин на събитието – Метрополитън Хотел София.
 
Медийни партньори са БТА, вестник „24 часа“, списание Мениджър, списание SignCafe, списание „Тема“, Информационна агенция КРОСС, Jobs.bg, електронно списание "Медии и обществени комуникации", Blitz.bg, Human Capital, EventBox.bg, Prnew.info, Агенция БУЛФОТО, СБЖ.
 
Повече информация за конкурса, конкурсните категории и формата за участие можете да намерите на специалния уеб сайт на конкурса: www.prpriz.info, както и на следните координати:
 
Българско дружество за връзки с обществеността
София 1000
Ул. „Искър” 54, ет.1, офис 4
Тел.: 02/ 495 85 82 и 0887 45 00 40
Е: office@bdvo.org
S: www.prpriz.info
 
- – - 
Идеята за традиционно обявяване на годишни награди на най-голямата професионална организация на PR специалистите в България, е реализирана за първи път през 1999 г., когато се провежда пилотна анкета на БДВО и се дефинират конкурсните категории и наградите на организацията. Две години по-късно, през 2001 г. се провежда и първият конкурс PR 2000. От 2003 година конкурса се провежда под името PR Приз.
 
Конкурсът и PR Фестивалът се организират от Българска конфедерация за връзки с обществеността (БКВО) за трета поредна година. Конфедерацията е обединение на три от най-големите действащи професионални PR организации в България – Българско дружество за връзки с обществеността (БДВО), Асоциация на имиджмейкъри и специалисти по връзки с обществеността (ИМАГИНЕС) и Българска академична асоциация по комуникации (БААК).

Leave a Reply