Красимира Кръстева поема “Здравей, България”

www.vsekiden.com | 06.01.2011

Дали ще има и смяна на водещи, се питат в Нова

Шефката на „Новини и актуални предавания“ в Нова – Красимира Кръстева поема “Здравей, България” след вчерашното напускане на продуцента Асен Григоров и това потвърди самата тя пред “Всеки ден”.
Дългогодишната журналистка най-вероятно ще направи някакви рокади в екипа на предаването, както и ще го промени концептуално, но това тя отказа да коментира. В момента всички в частната медия се вълнуват от това дали ще бъдат сменени лицата на предаването – Витомир Саръиванов и Ели Гигова, които именно Григоров качи на екрана на сутрешния блок миналата година. Двамата водещи обаче не си вдигнаха телефоните, за да дадат някаква информация. От Нова също казаха, че все още е рано да се говори за промени.
Красимира Кръстева се занимава с журналистика от 1986. Работила е във вестници, в радио и в телевизия. Себе си намира обаче в Нова телевизия, където е от 1996 г. Минала е през всички нива на журналистическата стълбица: стажант, репортер, редактор, водещ на всекидневната коментарна рубрика “В три минути”, заместник-главен редактор, главен редактор и директор. Специализирала е в Си Ен Ен, The Voice of America, Ей Ви Си и Би Би Си.

Оригинална публикация

Leave a Reply