Let Me Entertain You – е мотото на колекциите за 2016 г. на световните марки луксозно бельо

eventA Communications I 14.12.2015

Представяне пред подбрани модни редактори, блогъри и бизнес дами на мостри от новите колекции за 2016г. на марките L’Agent, Heidi Klum, Stella McCartney и Sonata Rapalyte.

На специално представяне пред подбрани модни редактори, блогъри и бизнес дами бяха представени мостри на новите колекции за 2016г. на марките L’Agent, Heidi Klum, Stella McCartney и Sonata Rapalyte. Компанията PROVOKE – официален вносител за България на водещите марки луксозно дамско бельо, чийто магазин е BonBon Lingerie (София, ул. „Леге“ 10) отбеляза началото коледните намаления с шампанско и шоколад през целия ден на 10 декември.

Дани Здравкова, основател и собственик на компанията, представи тенденциите в луксозното бельо за предстоящата година: „Жената трябва да може да изрази себе си с бельото, което носи. Преди бельото е било считано единствено за необходимост, а днес вече модата е насочена в посока бельото да изразява женствеността, да показва жената. Нашето бельо е за показване!“

Важен акцент в дизайнерските предложения на Heidi Klum и Stella McCartney са изцяло японска дантела, шифона и 100% чиста коприна инспирирани от високите планини Роки Мантуин, Аспен и светлините на Маями. Интересно за дамите беше да разберат, че на мода идват отново изчистените модели без подплънки – триъгълен свободен сутиен, изцяло създаден за комфорта на жената. Новите цветове в бельото са изключително неонови, контрастни и много красиви. Моделите са богати на дантели и женствени, така че да подчертаят женствеността. Добрата новина за всички гости беше, че още през февруари в магазинът на Bon Bon Lingerie ще бъдат налични новите модели бански на L’Agent by Agent Provocateur и Moschino, които са изцяло инспирирани от американския скейтърски стил (за да са удобни). Тенденциите залагат изключително на целия бански със секси елементи и цепки. Дръзките цветове са в основата на колекциите тази година, а палитрите са създадени за демонстрират показност. Драматичност, цветове на скъпоценни камъни като аметист, рубин, кобалт и лапис лазули оживляват колекциите.

„Преди година започнахме с предлагане ексклузивно на марката BonBon Lingerie. Поради големият интерес от нашите клиенти и приятели от тази година предлагаме и високия клас марки – L’Agent by Agent Provocateur, Heidi Klum Intimates, Stella McCartney, Aubade Paris и Sonata Rapalyte. PROVOKE е единствен представител на тези марки за България и Унгария. – сподели г-жа Здравкова – Интересно е да отбележим, че културата при мъжете е много променена. Наблюдават се все повече мъже клиенти, които просто искат да накарт своята половинка да се чувства специална, ориентират се в размерите, вида. Радва ме факта, че българката започна да осъзнава, че бельото всъщност създава образ и диктува поведение.

Коледните намаления очакват почитателите на луксозното бельо на адрес София, ул. Леге 10.

 

Компанията PROVOKE е официален вносител на водещите марки луксозно дамско бельо – BonBon Lingerie, LÁgent by Agent Provocateur, Heidi Klum Intimates,
Stella McCartney, Sonata Rapalyte, Moschino Beachwear and underwear,
Michael by Michael Kors
Facebook/ Bon Bon Lingerie Bulgaria
 

Leave a Reply