M3 Communications Group стана Агенция на годината

M3 Communications College I 12.04.2011

Нощ на няколко поредни награди за компанията

12 април 2011 г., София. M3 Communications Group, Inc. бе обявена официално за „Агенция на годината“ снощи на галацеремония за годишните награди на Българската асоциация на PR агенциите в България.

За това гласува 11-членно изцяло международно жури, оглавявано от световния анализатор Пол Холмс.

„Горд съм от това признание не само защото изборът беше направен от жури, съставено от най-добрите международни специалисти в PR сферата. Благодаря на прекрасния екип и на многобройните клиенти на компанията. И най-важното: предстоят ни още по-големи успехи”, коментира получаването на голямото PR отличие Максим Бехар, CEO, M3 Communications Group Inc.
Късно снощи бе съобщено и че два от проектите на компанията – „Пресичай на сигурно с Пощенска банка“ и „За жените в науката“ на L’Oreal и UNESCO, са достигнали финалите на престижните световни PR награди Sabre.
В началото на тази година M3 Communications Group, Inc. получи още едно престижно признание – The Holmes Report, най-авторитетният анализатор и оценител на консултантския пазар в света, обяви компанията за най-добрата PR агенция в Източна Европа за 2011 г. Това стана след независимо проучване от страна на стотици международни експерти сред хиляди компании в целия регион.
Общо 25 агенции с 65 проекта бяха оценени от 11-членно международно жури на второто издание на първите награди за постижения в областта на публичните комуникации в България – BAPRA Bright Awards.

За БАПРА:

Българската асоциация на PR агенциите (БАПРА) е създадена през 2001 г. Асоциацията е представител на най-авторитетните компании за комуникационни услуги на пазара в България.
През изминалите 10 години БАПРА допринася за повишаването на етичните стандарти и професионализма в сферата. Всички компании, които членуват в асоциацията, приемат Етичния кодекс, гарантират прозрачна и почтена дейност, висок професионализъм и лоялно отношение както към клиентите, така и към своите колеги.

За допълнителна информация:

M3 Communications Group, Inc., тел. +359 2 818 70 10, моб. +359 886 71 77 72.

Leave a Reply