Майка за пример

сп. Журнал за жената | Теодора ВАСИЛЕВА | 17.09.2011

Виолета Сечкова бяга от светската суета, шумните скандали и миналите връзки, изцяло отдадена на семейството и малкия си син, с когото обича да играе в пясъчника

Хубавата водеща на "В джаза събота вечер", която се завръща в ефир през септември, далеч от светския облик на предаването и бляскавата си визия, избягва шумните партита и суетата. Съвсем целенасочено страни и от скандалите, в които се опитват да забъркат името й, и винаги много деликатно подминава въпросите за отношенията си със своята пряка конкурентка Венета Райкова.
ДЕНЯТ Й МИНАВА между продуцентската компания no frame media, която с лека ръка управлява заедно с Емил Кошлуков, и семейния дом, където отглежда двегодишния си син Александър заедно с любимия си мъж – бизнесмена Александър Сталийски, за когото слуховете гласят, че е в приятелския кръг на премиера Бойко Борисов, фитнес залата е другото любимо място на хубавицата. Запалила се покрай мъжа си, който е президент на Федерацията по културизъм, и сега не пропуска тренировка три пъти в седмицата. И неведнъж е казвала, че когато до нея стои мъж с толкова добре поддържано тяло, тя не е имала друг избор освен да започне да тренира упорито, въпреки че в началото фитнесът й се струвал скучен.
Според слуховете, на красотата й са били подвластни няколко известни мъже, но тя винаги е заявявала, че предишните й приятели са били съвсем обикновени момчета. Докато се изявяваше в "Сблъсък", я спрягаха за интимна приятелка на Андрей, но това така и не се потвърди. Вили е казвала на шега, че типично по момичешки си е падала по очилатия ТВ водещ, но той така и не й обърнал внимание. Днес двамата са добри приятели и въпреки жестоката медийна конкуренция и преливането на кадри от една към друга телевизия са запазили прекрасни отношения.
ЛЮБОВНАТА ПРЕДИСТОРИЯ между Вили и Александър е достойна за сапунен сериал. Двамата се запознават, когато са обвързани. Той е с Мария Игнатова, а тя – с нейния брат. Напук на клюкарите и слуховете водещата обаче няма пръст в тяхната раздяла. Любовта между Вили и Александър пламва бурно и страстно преди четири години, когато Мария вече е омъжена за един от собствениците на Night Flight – Петко Димитров. Затова двете телевизионни звезди днес поддържат нормални отношения и Вили признава, че много се радва на успехите на "Господарката на ефира", а единствената причина, за да не се виждат толкова често, са професионалните им ангажименти и задълженията на майки.
АЛЕКСАНДЪР Я СПЕЧЕЛИЛ с невероятното си чувство за хумор, веселия си нрав и с това, че нито за миг не я оставял да скучае. Двамата бързо разбрали, че ги свързва нещо повече от приятелство и не могат един без друг. Живеят без брак, защото не искат да развалят романтиката, магията и тайнството на любовта. Плод на обичта им е синът им Александър, който е одрал кожата
на баща си. Вили признава, че с мъжа й са далеч от нормалните и скучни родители, защото се включват в щуротиите на хлапето и дори се радват на неговите бели. Хората, които най-добре познават водещата, не могат да не открият промяната в погледа, спокойствието и топлото и меко излъчване, което е придобила след раждането на сина си. Самата тя не крие, че тотално се е променила и не може да си представи живота без тази мъничка звездичка, с чийто поглед се събужда и ляга вечер. И дори е станала по-емоционална, защото й се случва да се разплаче на някой хубав романтичен филм.
За разлика от повечето известни майки, Вили не разчита на детегледачки и бавачки, които да бдят над Александър. В грижите за него се доверява единствено на своята майка, която я отменя, когато има снимки или важни срещи в продуцентската компания. И въпреки че с мъжа й постоянно са на определен режим на хранене, тя не пропуска да сготви за детето и с радост му забърква пюрета и супички. През останалото време е неотлъчно до сина си, дори и на детската площадка, където обича да играе с него, заровена в пясъчника.
ДВАМАТА С МЪЖА Й искат още наследници, но за момента не кроят планове, защото Александър е твърде малък и не би искала да се разкъсва между обичта и грижите за две деца. Винаги е казвала, че в живота й най-важно е семейството, обича и работата си, но не е кариеристка, затова и мечтите й са свързани с любимите хора и с това да не изпуснат онази топлина и семейно щастие, които са успели да изградят и съхранят.
СН. КОСТАДИН КРЬСТЕВ-КОКО ЗА СП. МАКСИМУМ, БУЛФОТО

Стр. 10 – 11

Leave a Reply