Максим Бехар „Мениджър на 2012“ в онлайн вота на bTV

M3 Communications Group I 28.10.2012

Чувствам се като президент, избран с пряко гласуване, казва PR експертът

28 октомври 2012 г., София. PRекспертът Максим Бехар е „Мениджър на годината“ според онлайн гласуването на списание „Мениджър“ и bTV. Отличието Бехар получи, след като бе номиниран в Топ10 на най-успешните мениджъри в България за 2012 г.
„Тази вечер е една от най-вълнуващите вечери в живота ми. Чувствам се като президент,избран с пряко гласуване. bTV е най-влиятелният телевизионен канал и хора от цяла България дадоха гласа си. За мен това е най-ценното отличие, защото е признанието на публиката. Казва се: „Глас Народен – глас Божи“. Благодаря на всички, които гласуваха за мен!“, каза Максим Бехар.
Бехар е главен изпълнителен директор на една от най-влиятелните PR компании в България –M3 Communications Group, Inc. Той работи с десетки чуждестранни и местни компании, председател е или член на голям брой бордове на бизнес или неправителствени организации.
Наградите на списание „Мениджър“ бяха връчени на тържествена церемония в Софийската опера и балет, която за втора поредна година е домакин на събитието.Тази година списание „Мениджър“ отпразнува петото, юбилейно издание на конкурса,който отбелязва постиженията в управлението на големите компании у нас.
Бляскавата церемония събра под един покрив видни представители на българския бизнес елит. Почетни гости на събитието бяха президентът на България Росен Плевнелиев, кметът на София Йорданка Фандъкова, министрите Делян Добрев и Томислав Дончев.
„Държавата трябва да разбере, че играе с бизнеса в един отбор. В него обаче бизнесът играе център нападател, а държавата е и вратар, и защита – пази го и му подава топки, за да вкарва голове. Второто е това, което мениджърите трябва да знаят: никога не се предавайте, никога не спирайте, вкарвайте голове и не поглеждайте назад“, каза в речта си Бехар.
 
Само преди седмица Максим Бехар получи наградата „Бизнес комуникатор на десетилетието“ на Индийската асоциация за бизнес комуникации на тържествена галавечеря в хотел „Тадж Махал Палас“ в Мумбай и стана първият чужденец, отличен с това признание, а месец преди това той бе обявен от престижните световни Stevie Awards за „Мениджър на годината“ в света в областта на PR, реклама и маркетинг.
Бехар е и член на Борда на престижния Форум за комуникации в Давос, Швейцария, и ковчежник и член на Изпълнителния комитет на най-влиятелната световна PR организация – ICCO. От 2004 година е Почетен консул на Република Сейшели в България. От януари 2012 година е председател на офиса на най-голямата PR корпорация в света Hill+Knowlton Strategies в Прага, Чехия.

 

Leave a Reply