Материали и аксесоари за мебелната и дървообработващата промишленост ще представи ТЕХНОМЕБЕЛ

Inter Expo Center I 20.12.2013

Повече чуждестранни посетители през 2014 г. се очаква да привлече и програмата за делови срещи Hosted Buyers (Професионален купувач)

Специализираното изложение ТЕХНОМЕБЕЛ, което ще се проведе в началото на м.април (1-5) в Интер Експо Център – София, все повече привлича интереса на производители и търговци в областта. Сред заявилите вече участие са компании, представители на водещи световни марки, както и български производители, които предлагат ефективни и иновативни решения, проектирани да увеличат производителността, бързината на работа и качество на продукцията. Посетителите ще видят най-новите шкурки и абразивни материали за дървесина и метал, лепила и олепиляващи системи, режещи инструменти, байцове, лакови покрития и бои за дърво и метал, шприц пистолети, банцигови ленти, почистващи течности и препарати, машини за циклене на паркет, влагомери и сушилни камери. Ще бъдат демонстрирани модерни технологии и техники за обработка на дървесина и производство на мебели, разнообразни материали, обков, аксесоари, продукти на съвременната химия за повърхностна обработка на дървесина.
Повече чуждестранни посетители през 2014 г. се очаква да привлече и програмата за делови срещи Hosted Buyers (Професионален купувач), която се реализира от организаторите на форума – Браншовата камара на дървообработващата и мебелната промишленост и Агенция Булгарреклама.
И през тази година заедно с ТЕХНОМЕБЕЛ се провежда и изложението СВЕТЪТ НА МЕБЕЛИТЕ, което показва новите тенденции в интериорното обзавеждане и мебелния дизайн.

Присъедини се към ТЕХНОМЕБЕЛ във Facebook https://www.facebook.com/events/658511054179728/
 

 

Leave a Reply