Мебелна фабрика „ХАМЕФА” с шоурум в България Мол

Илияна Мишкова I 27.05.2016

Края на месец април, мебелна фабрика „ХАМЕФА” откри своя шоурум в България Мол.

Края на месец април, мебелна фабрика „ХАМЕФА” откри своя шоурум в България Мол.
Фабриката в Разлог почти двайсет години обогатява своя опит, тръгвайки от високото стъпало на старите местни умения.
Днес богатството от собствени колекции и разнообразието на модели, направени по детайл на архитекти или дизайнери за конкретен интериорен проект, показват ценността на взаимодействието на традицията с новите технологични възможности.
Прецизният детайл, уникалната обработка, многообразието и изразителността на цветовете разкриват майсторското владеене на материала и елегантно преплитат класически линии и модерна визия.
Изделията се изработват от масивна дървесина. Благородното и топло излъчване е нюансирано в различните видове масив, от които са изпълнени мебелите – бор, череша, дъб, бук, ясен, топола.
Уникалните технологии на обработка, богатата гама от пленителни цветове, многообразието на колекционните модели, вниманието към всеки детайл внасят топлина, уют, удобство, усет за изтънченост, разкош и съвършенство. Особената красота и емоция, с която са пропити мебелите на Хамефа, вероятно идва и от факта, че те се създават на място, където очите се опиват от природата, а въздухът е напоен с уханията на горите.
Вариантите на бюфети, шкафове, гардероби, библиотеки, витрини, помощни маси и маси за хранене, декоративни предмети, ламперии и подови покрития създават широк избор от мебели и елементи в интериора, които наричаме timeless – изглеждащи извън времето, стареещи красиво и придаващи на дома класа и характер.
В новооткрития шоурум директният контакт и опит с продуктите на Хамефа позволяват да се види прецизността на изработката. Можете да им се насладите всеки ден на ниво 2, в България Мол, или на www.hamefabg.com

 

Leave a Reply