MediaBASKET е новата обслужваща дигитална агенция за всички марки на „Каменица“ АД

Янев и Янев I 15.01.2016

В портфолиото на агенцията вече е и най-любимата марка бира на българите – Kamenitza.

До началото на 2016 г. MediaBASKET се грижеше за дигиталното представяне на премиалните брандове на „Каменица“ АД Staropramen и Carling British Cider. Новите ангажименти на агенцията включват към тях основната марка на пивовара Kamenitza, бирените миксове под марката Kamenitza Fresh, както и най-големия футболен турнир за непрофесионалисти в България Kamenitza Fan Cup.

Борислава Христова, мениджър на MediaBASKET сподели: “Горди сме с оказаното ни от „Каменица“ АД доверие. За нас е изключително важно, че компанията разширява спектъра на възлаганите към нас ангажименти, това е ценна индикация за устойчивото развитие на отношенията ни. Доверието на клиент от такъв мащаб ни кара да сме още по-отговорни, експертни и иновативни в работата си.”

“Решението да поверим дигиталното обслужване на всички наши марки на MediaBASKET, беше мотивирано от демонстрираното отлично познаване на марките, експертизата, генерираните иновативни идеи, страстта и желанието за работа на екипа. Вярваме, че задно с MediaBASKET ще очароваме любителите на нашите брандове по незабравим начин“, каза Мария Александрова, директор „Маркетинг“, „Каменица“ АД.

За MediaBASKET:
Компанията е създадена през 2007 г. като агенция с фокус дигитални комуникации. В началото екипът работи главно като подизпълнител на големи рекламни агенции. Доказвайки своята експертиза в областта на дигиталните кампании и разширявайки екипа, MediaBASKET печели доверието на клиентите и започва да работи директно с тях. През 2014 г. открива офис и във Варна.
Сред клиентите на MediaBASKET през годините са силни местни и международни компании като: GlaxoSmithKline, Kamenitza, Sodexo, Bella Bulgaria, Mondelez Bulgaria, Diners Club, Devin.
Агенцията се налага на пазара като силен и лоялен стратегически партньор в дигиталната практика на компаниите, нейни основни фокуси на експертиза са: разработване нa онлайн платформи и мобилни приложения, онлайн маркетинг и социални мрежи.
За повече информация: http://mediabasket.eu/

За „Каменица” АД:
„Каменица” АД, водеща пивоварна компания в България, е част от Molson Coors Company. Компанията оперира с една пивоварна в град Хасково. Дружеството е единственият български пивопроизводител, който съчетава 3 световноизвестни пивоварни традиции – Белгийската, Немската и Чешката, като по този начин очарова своите потребители и клиенти с изключително богато портфолио, включващо местните марки Kamenitza, Astika, Бургаско, Славена, както и водещите интернационални марки Staropramen, Stella Artois и Beck’s, които произвежда по лиценз. Безценна част от портфолиото са и вносните марки – белгийските Leffe Blonde, Leffe Brune, Hoegaarden, най-известната мексиканска бира в света Corona Extra, американската крафт бира Blue Moon, както и изкусителното предложение от страната на сайдера – Великобритания – Carling British Cider. За последните две години „Каменица” АД е инвестирала повече от 60 млн. лева, по-голямата част от които са вложени в пивоварните в Хасково.
За повече информация: www.kamenitzacompany.bg.

За Molson Coors Brewing Company:
Molson Coors Brewing Company е водеща глобална пивоварна компания, която предлага изключителни брандове на почитателите на бирата в целия свят. Компанията произвежда и продава портфолио от водещи премиум марки като Coors Light, Molson Canadian, Carling, Staropramen, Blue Moon, и Cobra – в Северна и Южна Америка, Европа и Азия. В Канада компанията оперира чрез Molson Coors Canada; в САЩ – чрез MillerCoors; във Великобритания и Ирландия – чрез Molson Coors UK; в Централна Европа – чрез Molson Coors Central Europe, а извън тези пазари – чрез Molson Coors International. Molson Coors е включена в Индекса за устойчиво развитие на Dow Jones (Dow Jones Sustainability Index), като непрекъснато търси нови възможности за оптимизиране в сферата на корпоративната отговорност. За повече информация посетете корпоративния уебсайт на компанията: www.molsoncoors.com.

Leave a Reply