Милена Атанасова стана мениджър “Връзки с обществеността” в “Инвестор” АД

www.karieri.bg I 05.03.2014
 
 Милена Атанасова е новият мениджър "Връзки с обществеността" в "Инвестор" АД. Тя ще ръководи корпоративните комуникации на компанията, външните връзки с бизнес партньори, НПО и медии, и ще отговаря за вътрешните връзки в онлайн медийната група.
 
Атанасова работи в областта на комуникациите от 1999 г. През годините практикува в различни сфери – изкуство, търговия, интериор и дизайн, фармация, медии, лека промишленост, политика, наука и други. Като мениджър комуникации работи от 2003 до 2010 г. в компаниите "Хигия", "Българска радиокомпания", Communicorp., Ficosota Syntez и VM Finance Group. От 2010 г. управлява агенция за комуникации и събитиен мениджмънт.
 
Атанасова е магистър по българска и чешка филология и бакалавър по психология. Има множество специализации като допълнителна квалификация в областта на публичните комуникации. Председател e на Българското дружество за връзки с обществеността за мандат 2009/2010 г. и председател на Комисията по професионална етика към Дружеството. От 2006 г. е член е на Управителния съвет на Българската конфедерация за връзки с обществеността.
 
Снимка: "Инвестор" АД
 

 

Leave a Reply