MOËT & CHANDON ПРЕДСТАВЯ ЛИМИТИРАНА ПРАЗНИЧНА КОЛЕКЦИЯ „ЗЛАТЕН ПРАХ“

 PR Agency IGM I 13.11. 2013

Moët & Chandon добавя луксозен златен щрих към празничния период и продължава традицията да отбелязва края на годината с много стил

По традиция, за да отбележи с много стил края на 2013 година Moët & Chandon представя Джеробом „Златен прах“, луксозен жест, който превръща празника в истинско изкуство. За празничния повод Moët & Chandon облича в злато трилитрова бутилка от знаковото си шампанско Moët Impérial!

ПОКРИТИЕ ОТ ЗЛАТЕН ПРАХ ЗА ПРАЗНИЦИТЕ

Джеробом "Златен прах" е величествена трилитрова бутилка шампанско Moët Impérial деликатно покрита с ексцентричен прах от блестящо злато. Лимитираната серия бутилки е вдъхновена от благородния прах, който покрива бутилките Moët & Chandon докато отлежават в избите на марката в Еперне, Франция. Точно тогава се случва магията, която образува фините, прелестни балончета на шампанското Moët & Chandon и го превръща в перфектното допълнение на новогодишните празници по целия свят. Златото е безусловният символ на лукса и през този празничен период всичко, до което Moët & Chandon се докосва става златно! Джеробом "Златен прах" почита стила на Moët & Chandon, а изключително фината блестяща изработка перфектно пресъздава сияйния златист цвят на шампанското. Лимитираната колекция акцентира върху иконата на Moët & Chandon, шампанското Moët Impérial, което символизира духа на марката и е универсален израз на емблематичния и стил.

СЪС СТИЛНА ВИЗИЯ ЗА ПРАЗНИКА

За да се допълни искрящата визия, Джеробом "Златен прах" е декориран с прочутата лента на Moët & Chandon, която украсява гърлото на бутилките още от 1886 г. Тук лентата е изработена от луксозен сатен и се развява грациозно около бутилката. Финалният щрих на Джеробом "Златен прах" е восъчният печат на Moët & Chandon. Истински символ на дългогодишното наследство на марката, този печат украсява бутилките Moët & Chandon вече почти 125 години.

MOËT & CHANDON СЪЗДАВА НЕЗАБРАВИМИ МОМЕНТИ

“Джеробом "Златен прах" със сигурност ще направи празника незабравим“, коментира Арно де Сень, международен директор маркетинг и комуникации на Moët & Chandon. „Moët & Chandon е новатор в създаването на празнични ритуали и Джеробом "Златен прах" предлага на ценителите на шампанското уникален начин да станат част от нашето наследство и да споделят празника по незабравим начин. “Джеробом "Златен прах" е създаден в сътрудничество с прочутите френски гравьори Артюс-Бертран. Те с голямо майсторство, с изключително внимание и изцяло ръчно са покрили бутилките джеробом със златен прах, така че да се пресъздаде оригиналния блестящо-златист цвят на шампанското. Лимитираната колекция се придружава и с блестяща визия от известния френски фотограф Тома Лагранж, който черпи вдъхновение и от стилизираната форма на диамант, която е част от визуалните елементи на марката.

За Moët & Chandon

Moët & Chandon е шампанското на блясъка и успеха от 1743 година. Известно заради постиженията си и легендарния си новаторски дух, Moët & Chandon представя шампанското на света. Синоним на най-почитаните традиции и на най-модерните удоволствия, Moët & Chandon отбелязва най-триумфалните моменти в живота с великолепие и щедрост вече почти 270 години.

Leave a Reply