На живо от Интер Експо Център – София онлайн излъчване

Интер Експо Център I 15.03.2013

Последният етап от ПЪРВОТО НАЦИОНАЛНО СЪСТЕЗАНИЕ между монтажници на естествен паркет ще бъде предавано онлайн директно по специалния канал, който пускат www.streamer.bg на 22-ри март за активностите в изложбения комплекс на София.

На сайта на STREAMER.BG – официален онлайн партньор на Интер Експо Център (www.iec.bg) – София –ще бъдат излъчвани най-интересните моменти от провеждащите се събития. В този ден се провежда дългоочакваната SEO Конференция, организирана от лидера на оптимизацията в България SEOM, със специални гост лектори от Google.
От 14:30ч. до 15:30ч. зрителите на онлайн канала на ИЕЦ ще могат да гледат лекцията „Социалните медии и SEO“ на Иво Илиев (InteractAge).
Паралелно със SEO Конференцията в Интер Експо Център – София се провежда е 13-тото издание на специализираното изложение за енергоефективно, екологично и функционално строителство. Българска Строителна Седмица ще представи 116 изложители от общо 12 държави (в т.ч. 53 нови директни участници) и провокира посетители с много атрактивна програма.
На 22-ри март е и Световен ден на водата. Изложбеният център ще бъде една от локациите при провеждането на Международен воден мост 2013.
Това е изцяло нова концепция – Видео-излъчвания от 27 информационни центрове онлайн излъчване, която цели да се превърне в обща международна кауза и да създаде нова култура на комуникация за водата между младите хора и представителите на бизнеса.
В Интер Експо Център ще се организира Централен информационен център на Международен Воден Мост 2013. В панаирния център ще се осъществи работна среща „Водни мостове към Европа“, която ще даде възможност за актуален диалог върху основните приоритети, залегнали в Стратегията на Европейската комисия за европейско партньорство в иновациите в сферата на водите.
На срещата ще бъде представено и специализираното изложение за води и воден мениджмънт ВОДА СОФИЯ (29-ти и 31-ви май) – www.watersofia.com 

Leave a Reply