Над 2000 ръчно изработени сърца радват варненци през месеца на любовта

Anett & Co. I Зорница КРЪСТЕВА I 11.02.2013

Свети Валентин е католически празник, който се отбелязва на 14 февруари и е приет за Деня на влюбените. Името на празника идва от един от двамата християнски мъченици, живяли през III век, наречен Валентин. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието. Празникът е повод за изпращане на поздравителни картички, адресирани до любим човек, подаряване на балони във формата на сърце, бонбони и цветя, тематична украса.

Любовното настроение на варненци е вече успешно подсилено с романтична декорация от над 2000 ръчно изработени сърца. Жителите на Морската столица могат да се наслаждават на приказната гледка през целия месец на любовта в търговски център Фулмакс.

Хилядите сърца са само част от поредицата романтични изненади, подготвени специално за варненци. На връх Деня на влюбените, всички посетители на търговския център ще бъдат посрещани от прекрасни амурчета, поднасящи балони под формата на сърце и малки папируси с романтични послания. Огромно сърце ще бъде на разположение за всеки, желаещ да каже „Обичам те“ по оригинален начин на своята половинка или просто да се снима, заедно с нея за спомен. Професионален фотограф ще заснеме желаещите, а снимките ще бъдат предоставени на всички напълно безплатно.

Денят на Св. Валентин – покровителя на всички влюбени – се налага сравнително скоро в нашите географски ширини, но за кратък срок става любим на всички двойки. И макар че този ден се отбелязва през февруари, когато Малък Сечко може да извърти някоя зимна хала, атмосферата му винаги е гореща. В този ден дори и най-сериозните и заети хора намират време да се усмихнат, да си спомнят за своята половинка и за любовта си. Тази година варненци имат на разположение не ден, а цял месец, пълен със сърца!

За повече информация:

+359 887 68 68 90
Зорница Кръстева
ПР Мениджър
Anett & Co. 

Leave a Reply