Най-добрите курсисти на M3 College със стаж на „PR Приз”

M3 Communications College I 2010-01-18

Най-значимата българска награда за постижения в PR се дава вече 10 години от Българското дружество за връзки с обществеността. Тази година юбилейното, 10-о издание ще се състои, както обикновено, през месец юни. Информация за конкурсната програма, участниците и регламента за това, наречено от специалистите „изключително издание”, все още няма. Ясно е обаче едно: тази година за първи път курсисти на M3 College ще имат възможност да се включат и сами да вземат участие в целия процес по организирането и провеждането на българските „PR Оскари”.

Как може да стане това? Всички курсисти, които искат да вземат участие в стажантската програма на M3 College, съвместно с БДВО, трябва да изпратят своите CV на имайл адреса на колежа: college@m3college.com не по-късно от 15 февруари 2010 г. Екипът на колежа си запазва правото да определи тримата курсисти, които ще вземат участие в подготовката и управлението на мащабното събитие.

Наред с всичко останало, курсистите, избрани да станат част от организацията на „PR Приз 2010”, ще имат възможност за едногодишно безплатно членство в БДВО.

Участието в конкурса е чудесен шанс да се потопите в най-дълбоките води на PR и да създадете ценни и запомнящи се контакти. Възползвайте се!

Оригинална публикация

Leave a Reply