NDG Communications е изборът на Менпауър България

myPR.bg I 8.09.2010

Надя Василева: “Прозрачността в общуването с клиенти, партньори и кандидати е от първостепенна важност за Менпауър България
 
Гр. София, 8 септември 2010 г. – NDG Communications бе избрана за обслужваща PR агенция на Менпауър в България. Екипът на NDG Communications ще консултира световния лидер при новаторските решения, свързани с човешкия капитал, в областта на връзките с обществеността и развитието на корпоративните комуникации на компанията в България.
Менпауър развива активна дейност в България от началото на 2007 година и вече разполага с консултантски офиси в четири града в страната – София, Пловдив, Бургас и Варна. През 2007 година компанията е отличена с приза „Агенция на годината” от списание „Човешки ресурси” и Фондация „Човешки ресурси и евроинтеграция”. През 2008 година Менпауър заслужи и престижната награда „Power Award”, която се връчва от централата на Manpower Inc. за забележителни резултати.
“Предстоят ни много важни и интересни проекти в България. Водени от принципа за първостепенната важност на прозрачността и диалога с нашите партньори и кандидати, решихме да инвестираме в разширяване на комуникационната ни дейност в България. За нас беше важно да работим с комуникационен партньор, който може да ни помогне да засилим още повече позициите на бранда Manpower в страната. Екипът на NDG Communications се отличи, като показа дълбоко разбиране на нашия бизнес, процесите на българския пазар и медийната среда. Уверени сме в ползотворното ни сътрудничество и се радвам, че започнахме да работим заедно”, каза Надя Василева, управляващ директор на Менпауър България, Сърбия и Хърватия.
За информация относно дейността на Менпауър България и NDG Communications, моля, пишете на elitsa.yankova@ndg-communications.eu.
 
За NDG Communications
NDG Communications е консултантска агенция, която залага на задълбочено познаване на най-добрите световни стандарти, различни индустриални сектори и българската бизнес и медийна среда, за да говори на езика на своите клиенти, партньори и представители на медиите и по този начин да подпомага пълноценното общуване помежду им. Екипът на NDG Communications има над 10-годишен опит в предоставянето на консултации в областта на управлението на корпоративната репутация, корпоративната социална отговорност, връзките с медиите, социалните и дигитални медии, позициониране на работодателски марки и вътрешни комуникации. За повече информация, моля, посетете www.ndg-communications.eu.
 
За Manpower Inc.
Manpower Inc. (NYSE: MAN) е световен лидер при новаторските решения, свързани с човешкия капитал, като създава и предоставя услуги, които дават възможност на клиентите й да бъдат печеливши в променящата се работна среда. Manpower има над 60-годишен опит и предлага на работодателите гама от услуги и решения за целия работен и бизнес цикъл, в това число постоянни, временни и лизингови назначения; оценка и подбор на кадри; обучения; преквалификация; аутсорсинг и консултации. Световната мрежа на Manpower от близо 4,000 офиси в 82 държави е най-широка в цялата индустрия и позволява на компанията да посрещне нуждите на своите 400,000 клиента годишно – както на малки и средни предприятия от всички индустриални сектори, така и на най-големите мултинационални корпорации в света. Manpower фокусира работата си върху повишаването на продуктивността чрез подобрено качество, ефективност и намаляване на разходите на целия работен процес, давайки възможност на клиентите да се концентрират върху своите същински бизнес дейности. Manpower Inc. развива дейност под пет бизнес марки: Manpower, Manpower Professional, Elan, Jefferson Wells и Right Management. Относно повече информация за Manpower Inc. посетете адрес www.manpower.com.
 

 

Leave a Reply