NESCAFÉ®3in1 събра на една сцена едни от най-добрите български изпълнители за ексклузивен концерт

Теодор СПАСОВ I 3.12.2015

На събитието брандът награди големия печеливш в последната си мащабна кампания

NESCAFÉ®3in1 събра на сцената на клуб Joy Station едни от най-актуалните имена в българската хип-хоп и поп музика в неделя. В екслузивното събитие взеха участие Криско, Дивна, VenZy, Прея, YoungBBYoung, Rudi, Duli, Muden & Kukusheff и Skiller, а в ролята на водещ влезе хип-хоп изпълнителят Играта.
Специалното музикално събитие отбеляза финала на мащабната кампания NESCAFÉ®3in1 Video Music Awards, която отправи предизвикателство към музикалните фенове. В рамките на два месеца участниците можеха да записват и качват на сайта на марката свое Lip Sync видео, направено на популярна българска песен. Успехът на кампанията, събрала над 1 000 000 гледания в интернет, се дължи до голяма степен на участниците, много от които показаха завидни режисьорски умения, креативност и ентусиазъм.
Чисто нов автомобил MINI спечели Йордан Чапалов с видео към една от най-обичаните български песни – „Аз и ти“ на D2. Големият победител беше награден на сцената по време на концерта от Криско и г-н Теодор Тошков, Бизнес Мениджър Напитки в Нестле България. „NESCAFÉ®3in1 е един модерен бранд, който винаги е на гребена на вълната – eто защо решихме отново да зарадваме феновете на българската музика и да подкрепим младите изпълнители” – заяви г-н Тошков. „Изключително щастливи сме, че реализирахме тази игра и че тя доби такава популярност, това ни дава поле да мислим още по-мащабно за следващите ни кампании“ – добави той.
Изпълнителите представиха някои от най-големите си хитове като „Ти не можеш да ме спреш“, „Шапка ти свалям“, „Под открито небе“, „Малките неща“ и други. Истински фурор предизвика световният шампион по бийтбокс Skiller, който за пореден път показа невероятните си умения пред развълнуваната публика. За финал гостите на концерта получиха възможността да се снимат с любимите си изпълнители и да вземат автограф за спомен от концерта.
На официалната страница на NESCAFÉ® – www.nescafe.bg все още могат да бъдат разгледани Lip Sync видеата, участвали в надпреварата за чисто нов автомобил MINI от NESCAFÉ®3in1.

Leave a Reply