Николай Бареков недоволен от избора на Митко Павлов

в. Галерия, ТВ приложение | 2010-03-04

Въпреки че Николай Бареков напусна сутрешния блок на Би Ти Ви, ексводещият не пропусна да изрази мнението си относно новото лице на "Тази сутрин" -Митко Павлов. Бареков сподели в интернет сайта си, че изборът на медията е доста странен. Митко Павлов се асоциира от широката публика по-скоро с по-хумористични предавания като "10-те най", ‘Това го знае всяко хлапе" "форт Бояр", "Денсинг старс 2". Според Бареков Би Ти Ви се връща към първоначалния развлекателен блок преди 7 години, воден от Огнян Бояджиев и Мариана Векилска, който тогава губел в битката със сериозния блок на Милен Цветков. Въпреки това ексводещият твърди, че реално неговото място ще бъде заето от Ани Цолова. Именно телевизионерката ще се заеме с по-сериозните политически теми, които бяха поле за изява на Бареков.
По този начин за Митко Павлов ще остане по-развлекателната част от сутрешния блок на медията. От Би Ти Ви обясниха, че изборът на Павлов е съвсем целенасочен, а не просто бягство от тежката ситуация. Решението бившият човек на Иван и Андрей да седне до Ани Цолова е съобразено с новата концепция на "Тази сутрин". Освен с нов водещ предаването ще се излъчва и с изцяло нова визия.
Оказва се, че освен в началото на делниците с "Тази сутрин", Митко Павлов ще има и ефирно време късно вечер с "форт Бояр". Павлов е водещ и на третия сезон на приключенското риапити, което стартира в края на февруари.

Стр. 20

 

Leave a Reply