Новата поредицата „Радикално разкрасяване на къщи“ на TLC представя как подценявани жилища се превръщат в уютни домове

TLC I 7.04.2016

Новата поредица „Радикално разкрасяване на къщи“ на TLC запознава зрителите как с помощта на архитектурата подценявани и недолюбвани британски жилища претърпяват радикална промяна и се превръщат във вълнуващи домове. Във всеки епизод успели специалисти, начело с архитекта Джордж Кларк, се заемат с неприветлива къща и я преобразяват в невероятно ново жилище само за около 50 000 британски лири. Резултатите са изненадващи, вдъхновяващи и отправят предизвикателство към нашите представи за живота през 21-ви век. Премиерната поредица „Радикално разкрасяване на къщи” стартира на 10 април, неделя, от 21:00 часа по TLC.

„Идеята е да взема доста негостоприемни следвоенни къщи и да направя така че те да изглеждат прекрасни отново. Имаме някои красиви къщи във Великобритания, но също така имаме и някои доста неприятни и аз винаги съм вярвал, че всяка къща има потенциала да бъде невероятна”, споделя Джордж Кларк за мисията си в новата поредица.

Поредицата ще представи множество порутени, сиви сгради, които Джордж Кларк ще преобрази в чисто нови уютни домове. В първия епизод ще можете да проследите пътешествието на архитекта до Долината на Гламорган, където съпрузите Тони и Сара знаят, че някъде в невдъхновяващата им къща от 70-те години, се крие прекрасен дом, но нямат идея как да го открият. С бюджет от само 60 000 британски лири, те искат да се отърват от ужасяващия външен вид, малките прозорци и остарелия декор на своята къща. На тях ще им помогне търговския и жилищен архитект Грег Блий, който има множество големи идеи за преобразяване на жилището.

За да разберете как пълното преобразяване на ужасяващи къщи в блестящи домове е възможно, следете поредицата „Радикално разкрасяване на къщи” по TLC от 10 април.

 

Leave a Reply