Нови директори оглавяват маркетинга и комуникациите на Е.ОН България: Дария Манева е Директор „Управление продажби на дребно и маркетинг” в Е.ОН България Продажби, Александър Владков поема функциите на Директор Комуникации в компанията

Publicis Consultants | MARC I 19.04.2011

19 април 2011 г.

От началото на м. април 2011 г. досегашният директор Комуникации в Е.ОН България г-жа Дария Манева поема поста директор „Управление продажби на дребно и маркетинг” в Е.ОН България Продажби. Новият директор Комуникации е г-н Александър Владков, който заемаше позицията Старши експерт Комуникации от 2007 г.

И двамата са дългогодишни служители на компанията. Дария Манева се присъединява към Е.ОН България през 2006 г. като директор Комуникации. Тя има опит като телевизионен водещ и репортер, както и като програмен директор на телевизия. Била е и директор Корпоративни комуникации в Нестле България. Г-жа Манева има магистърска степен по Международни отношения и европейски науки от Централен европейски университет, Будапеща, както и магистърска степен по Приложна лингвистика от ВТУ „Св. св. Кирил и Методий”. Специализирала е търговско и европейско право в СУ „Св. Климент Охридски“ и бизнес администрация във Великотърновския университет.

Александър Владков е част от екипа на Е.ОН България от 2007 г. Преди това е бил журналист в различни печатни издания. Завършил е немска филология в СУ „Св. Климент Охридски” и Европейска интеграция в НБУ.

Leave a Reply