НОВИ СЛУЧАИ НА ЖИВОТ И СМЪРТ И СЛОЖНИ СИТУАЦИИ МЕЖДУ ГЕРОИТЕ В НОВИЯ СЕЗОН НА „АНАТОМИЯТА НА ГРЕЙ“!

Chello Central Europe I Юлия Трайкова I 18.03.2013

ПРЕМИЕРАТА НА СЕЗОН 6 ПО DIVA UNIVERSAL Е НА 8 АПРИЛ В 20:00 ЧАСА

Лекарите от болница “Сиатъл Грейс“ трябва да се справят с нови случаи на живот и смърт в новия сезон на „Анатомията на Грей“, започващ на 8 април, в 20:00 часа, само по Diva Universal!. Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.

От самото начало на новия сезон на персонала на болницата се налага да се справи с последствията от смъртта на Джордж. Засегнати болезнено, всеки от тях намира свой начин да премине през различните етапи на скръбта. Майката на Джордж се завръща, изправена пред трудната задача да реши какво да прави с органите на сина си. В следващите епизоди всички се борят със загубата на колегата си, прибягвайки към различни средства за преодоляване на болезнените чувства.

Няколко седмици след близкото си до смъртта преживяване, възстановяващата се Изи се връща на работа. Междувременно, изнервени от очакваните предстоящи съкращения в болницата след съобщението от Шефа, лекарите се конкурират в стремежа си да оцелеят, в това число и Кристина, която прави опит да работи в педиатрията заедно с Аризона.

В сезон 6 на „Анатомията на Грей“ ще станем свидетели на това как, още от първия ден на сливането на болниците, лекарите от „Сиатъл Грейс“ и „Мърси Уест“ повеждат борба за операции и за кариерата си и как, междувременно, Аризона се обявява в подкрепа на разгневената Кали, след като баща й – г-н Торес, наема свещеник да я убеди да се среща с мъже, а Изи изпитва тежестта на новата си конкуренция в хирургията.

„Анатомията на Грей“ е заснет с участието на Елън Помпео в ролята на Мередит Грей, Патрик Демпси в ролята на Дерек Шепърд, Сандра Ох в ролята на Кристина Янг, Катрин Хаъгъл в ролята на Изобел (“Изи”) Стивънс, Джъстин Чеймбълс в ролята на Алекс Карев, Чандра Уилсън в ролята на Миранда Бейли, Джеймс Пикънс, мл. в ролята на Ричард Уебър, Сара Рамирес в ролята на Кари Торес, Ерик Дейн в ролята на Марк Слоун, Чайлър Рий в ролята на Лекси Грей и Брук Смит в ролята на Ерика Хан.

Създател и изпълнителен продуцент на „Анатомията на Грей“ е Шонда Раймс, а изпълнителни продуценти на филма са Бетси Биърс, Марк Гордън, Криста Върноф, Роб Корн, Марк Уайлдинг и Алън Хайнберг. „Анатомията на Грей“ е продукция на „Ей Би Си Студиос“ (ABC Studios).

Не пропускайте първия епизод на сезон 6 на „АНАТОМИЯТА НА ГРЕЙ“ в понеделник, 8 април, в 20:00 часа, само по DIVA UNIVERSAL! Сериалът ще се излъчва всеки делничен ден от 20:00 часа.

- Край -

За DIVA Universal
DIVA Universal е развлекателен канал, предназначен за жените по цял свят. Той е забавен, жизнерадостен и оптимистичен, но в същото време – емоционален, трогателен и сърдечен. С благородните си и възвисяващи драматични филми и динамични реалити шоупрограми DIVA Universal превръща развлечението в празник.

За Universal Networks International
Universal Networks International – отделът за международни канали на NBCUniversal, е едно от първокласните световни портфолиа, предлагащо качествено съдържание и завладяващи брандове в над 176 територии в Европа, Средния изток, Африка, Латинска Америка и Тихоокеанска Азия.  Брандовете, включени в портфолиото, са: Universal Channel, Syfy, 13th Street Universal, Studio Universal, E! Entertainment Television, The Style Network, DIVA Universal и Golf Channel. Тези уникални брандове предлагат пълен диапазон от възможности за развлечение на местните жители по цял свят. Universal Networks International има контролиращ интерес в акционерното дружество KidsCo.
Universal Networks International е отдел на NBCUniversal, една от водещите световни медии и развлекателни компании в развитието, производството и маркетинга на развлечения, новини и информация сред зрителите от цял свят. Comcast Corporation притежава 51% контролиращ интерес в NBCUniversal, а дяловият капитал на GE е 49%. 

Leave a Reply