Новият брой на F1 Racing излиза утре!

S Media Team I Димитрина ШИШКОВА I 31.01.2011

Михаел Шумахер убеден, че ще спечели нова световна титла – само в новия брой на F1 Racing!

София, 31 януари 2011 г.

Голямото завръщане на Михаел Шумахер е факт, но само в новия брой ще прочетете защо безкомпромисният Шуми е убеден, че отново ще спечели световната титла.
Техническият експерт на списанието Пат Саймъндс разкрива тайната на подвижните предници на Red Bull и Ferrari, и обяснява какво голямо предимство им даде това изобретение в средата на миналата година.

Репортерите на списанието се срещат с легендата на спорта Еди Джордан в изпълнен с интересни емоции обяд, а сър Стърлинг Мос отговаря без задръжки на читателските въпроси и показва изкривеното кормило, което едва не е отнело живота му. В новия брой на F1 Racing е посветен специален материал и на Том Уокиншоу – гениалният основател на TWR, починал наскоро след дълго боледуване.

Как ще изглеждат колите в спорта след 10 години? Най-продаваното списание за Формула 1 в света представя ексклузивно болида на 2020 г. В своя февруарски брой F1 Racing запознава читателите с бъдещето на Формула 1 – как ще изглеждат колите на 2020 г., какви ще са новите екологични технологии и как енерго спестяващите системи се интегрират все повече в спорта. Разберете какви ще бъдат новите 1,6-литрови двигатели през 2012 г. и най-вече – какви са техните предимства.

И още:

•На страниците на списанието ще прочетете защо 2011 г. е от изключителна важност за бъдещето на Фелипе Маса във Ferrari и как бразилецът ще съумее да се справи с напрежението. Вижте как ще изглежда най-якият завой в Ф1 на новата писта в Остин, САЩ, и какво се случва, когато природните стихии се намесят в състезанията.

•Пилотите са най-хладнокръвните хора на земята, но когато адреналинът достигне критичната си точка, внимавайте! Особено ако сте фоторепортер, ТВ оператор или маршал. Припомнете си някои от най-цветущите случки с участието на част от най-популярните лица от света на Формула 1.

•Георги Янакиев докара кервана на WRC в България. Изпълни мечтата на живота си и след 32 години работа като президент на Българската федерация по автомобилен спорт се оттегля. На небосклона се появява нова звезда – Денислав Шишев, който изпробва късмета си в италианската Формула 3.

Списание F1 Racing отразява изтънчения, вълнуващ и бляскав свят на Формула 1. улавя драматичните моменти, поставя въпроси и коментира най-емоционалния спорт в света.
Изданието има уникален стил и редакторско присъствие, което му носи авторитета на най-популярното списание за Формула 1.

В България F1 Racing се издава от S Media Team – партньор на BBC за България, Сърбия, Македония, Черна гора, Косово и Албания, на Haymarket Consumer Media и Hello!Limited. Портфолиото на издателя включва престижни издания като BBC TopGear, BBC GoodFood, BBC Knowledge, HELLO! България, Yachting&Lifestyle, Prime_Time, Motor Show и Speed-Press.

Leave a Reply