Новите Pampers® Premium Care с копринена мекота

United Partners I 1.04.2016 

Вече има нов начин да обгърнете вашето бебе с любов благодарение на новите Pampers Premium Care с 5-звездна зашита на кожата, нови копринено меки материали и уникални абсорбиращи каналчета

Pampers разкрива вълнуваща иновация в пелените, представяйки най-меката пелена, създавана някога от марката. Pampers Premium Care са направени от копринено меки материали и уникални абсорбиращи каналчета. Новите пелени Pampers с 5-звездна защита на кожата са перфектни за всеки малък ценител на мекотата.
Твоето бебе е малък ценител на мекотата
Ценителите винаги търсят най-хубавите неща в живота. Знаете ли, че вашето бебе е малък ценител на мекотата? Бебета обичат да бъдат заобиколени от мекота и изследвания потвърждават това, което родителите винаги са знаели: бебетата наистина предпочитат допира на нежни материи до кожата си. Точно както носенето на дреха от коприна, обгръщането с мекота носи приятно усещане, но за вашето бебе то има още по-голямо значение от гледна точка на развитието му.
Според Десислава Грандева- Атанасова, детски психолог, „Кожата и допирът играят съществена роля в развитието на детето. Децата научават най-много за света около себе си чрез кожата. Тя е пътят към вашата специална връзка, но и важен елемент в тяхното социално, емоционално, физическо и психологическо развитие.“
Как мекотата на Pampers Premium Care може да допринесе за развитието на вашето бебе
Десислава споделя още: „Докосването е езикът на любовта, който ни свързва… Но кожата трябва да бъде идеално защитена, за да се насладим изцяло на тези малки моменти на нежност. Пелените, които избирате за своя мъник, играят съществена роля в грижата за неговата кожа.“ Ето защо Pampers Premium Care разработиха своите най-меки пелени. Когато кожата е идеално защитена, единственото, което вашето бебе усеща, е любов.
Новите Pampers Premium Care с копринена мекота
Новите Pampers Premium Care с 5-звездна защита за кожата са направени от нашите най-качествени материали, които създават усещане за копринена мекота, като милувка по кожата на вашето бебе. Вътрешният слой осигурява циркулация на въздуха в пелените и позволява на кожата да диша, а еластичните странични ленти, помагат нежно да облечете своето бебче в любов.
Pampers знае, че дори най-меките пелени не са достатъчни, ако не осигуряват сухотата, от която кожата се нуждае. Ето защо Pampers Premium Care създаде първите и единствени пелени с абсорбиращи каналчета, които помагат за равномерното разпределяне на влагата. Интелигентният индикатор за влага се оцветява в синьо, когато твоето бебче има нужда от смяна на пелената.
Вашият малък ценител на мекотата може да е сред първите бебета, опитали новите Pampers Premium Care
Благодарение на 5-звездната защита на новите Pampers Premium Care, вие и вашият малък ценител на мекотата можете да се насладите на всеки един момент заедно.
Разбира се, за да се убедите в предимствата на подобрените Pampers Premium Care, само думи не са достатъчни. Сега можете да се уверите сами, като позволите на вашият малък ценител на мекотата да бъде сред първите бебета, опитали новите копринено меки пелени на Pampers.

Leave a Reply