Обучение „Креативно мислене“ (Creative Thinking Workshop) ще бъде водено от Йонатан Доминиц от 30 септември до 2 октомври в Девин

Искате ли да научите повече за моделите на мислене, които стоят зад някои от най-успешните рекламни кампании и идеи в света? Искате ли, вие самите да се научите да прилагате тези модели в работата си, да увеличите своята креативност и да разберете как можете да повишите интереса към марката си? Ако отговорът е „да“, добрата новина е, че един от най-авторитетните експерти в сферата на креативността и създаването на рекламни идеи – Йонатан Доминиц – ще дойде в България този месец. Той ще проведе двудневно обучение на тема „Креативно мислене“ (Creative Thinking Workshop), между 30 септември и 2 октомври, в СПА хотел "Исмена", гр. Девин. Целта на събитието е да вдъхнови българските рекламисти и дизайнери да създават по-иновативни и креативни идеи, използвайки цифровите медии, както и да ги запознае с мисловните модели, които стоят зад успешните идеи и кампании.

Кой е лекторът?

Йонатан Доминиц (Yonathan Dominitz) е един от водещите специалисти в света в сферата на креативността. Той има над десетгодишен опит от работата си на ръководни позиции в рекламния сектор и десетки успешни проекти за някои от най-големите рекламни агенции и корпорации в света. Обучавани от него агенции са спечелили над 20 награди от фестивала в Кан през последните пет години, включително три награди Grand Prix Lions. Самият Йонатан често е канен за лектор в Кан, както и на много други международни рекламни конференции и фестивали. В момента той е фокусиран върху създаването и преподаването на нови инструменти за развитието на креативността, които ще сподели и с българската си публика. Повече за него, както и за компании, в които е работил, можете да прочетете тук: http://events.kiwidesign.bg/ynathan-dominitz-the-trainer

Можем ли да се научим на креативност?

Въпреки огромното и непрекъснато нарастващо разнообразие от дигитални комуникационни канали, днес създаването на ефективни маркетингови идеи и кампании си остава една от най-трудните задачи. Новите технологии предлагат нови възможности, но не дават гаранции за успех и целта на предстоящия семинар е именно да ни научи, как да впрегнем и развием креативността си, за да създаваме силни кампании в цифрова среда. Анализирайки най-креативните и ефективни кампании в света през периода 2009 – 2011 г., Йонатан Доминиц е установил, че въпреки огормното разнообразие от нови медии и технологии, все пак има някои повтарящи се мисловни модели зад идеите на тези кампании. По време на обучението специалистът ще запознае българските рекламисти, дизайнери, уеб дизайнери и маркетингови практици с тези иновативни мисловни модели, ще им помогне да ги развият и да ги използват в своята практика.

Обучението ще спомогне да бъдат разбрани факторите за успеха на някои от най-иновативните и креативни рекламни идеи и кампании, създадени в света и ще въоръжи участниците с набор от инструменти за креативно мислене, които ще им позволят да създават по-успешни нови идеи в сферата на дигиталните и интегрирани медии. Освен това лекторът ще помогне на участниците да прилагат научените инструменти в реални брифове и задачи, както и да избират най-подходящата за техните кампании медия или медиен микс (социални медии, уеб, мобилни приложения и др.).

Сред въпросите, на които Йонатан ще отговори по време на обучението са: как да се създават иновативни приложения и нови възможности за използване на съществуващите технологии; как марката да се постави в подкрепа на различни обществени каузи и да се инициира социално или културно движение в нейна подкрепа; как да поставим марката в центъра на обществен дебат, извличайки значителни маркетингови ползи и увеличавайки продажбите; как да използваме в полза на своята марка креативността на потребителите и желанието им да получават внимание и да се чувстват значими; как с ограничени медийни бюджети да създаваме идеи, които провокират силна мълва и безплатно медийно покритие.

Обучението ще се проведе в интерактивна уъркшоп форма, с много конкретни примери в различни дигитални сфери, а участниците ще работят индивидуално, по двойки и в малки екипи, преминавайки през разнообразни упражнения и задачи.

Специално за приятелите на EventBox.bg се дава специална отстъпка от цената в размер на 10% от крайната цена. За целта, когато попълвате регистрационната форма, поставете на Промо код: eventbox1, но не по-късно от 26 септември.

Подробности за програмата има тук:http://events.kiwidesign.bg/agenda

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/2176 

Leave a Reply