Обучение на тема: „Успешни комуникации с бизнес медиите”

Начало: Вторник, 22 Юни 2010 г.
Място: София, Учебна зала Български Червен Кръст, ул. „Червена стена”
Достъп: Такса участие
Организатор: Списание ENTERPRISE
Отворено за медии: Не

Обучението на тема: „Успешни комуникации с бизнес медиите” цели да подобри публичните комуникации на компаниите с бизнес и специализираните медии. То ще се проведе на 22 Юни 2010 г. в учебната зала на БЧК.

Еднодневният тренинг ще покаже начините за ефективна и успешна работа с медиите на компаниите от всички сектори и ще подготви участниците за по-добро представяне в медиите.

По време на трейнинга участниците ще решават практически казуси, свързан с подготовката и изпращане на съобщения до медиите, каналите за комуникация и активната работа с журналистите.

Обучението предвижда панели за работа в групи и споделяне на опит, както и дискусии по теми, които пряко интересуват участниците.

Такса участие: 180 лв с ДДС

Краен срок за регистрация: 20 Юни 2010 г.

Заявки за участие се подават на адрес: info@enterprise.bg или като попълните онлайн регистрационна форма на: https://spreadsheets.google.com/viewform?formkey=dDNkVldndVVtUEE0VFFVT0RsdXl2VXc6MA

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/530

Leave a Reply