Онлайн дискусия на тема: “Корпоративната социална отговорност – актуалната роля на бизнеса в обществото”

EVENTS.dir.bg

Кога: 16 февруари 2010 г. (вторник), 11.00 часа
Къде: http://chat.idg.bg
Достъп: Свободен
Организатори: ICT Media, IDG.BG

Събитието: Актуалните проблеми и предизвикателства, с които се сблъсква бизнесът по пътя към осъзнатото и отговорно отношение към обществото ще бъдат обсъдени от доказани в областта експерти по време на онлайн дискусията “Корпоративната социална отговорност – актуалната роля на бизнеса в обществото”. Тя ще бъде проведена на 16 февруари 2010 г., от 11 ч. и ще засегне основните концепции, тенденции и практики, свързани с Корпоративната социална отговорност (КСО). 

Целта на инициативата е популяризиране на КСО и представяне на новите тенденции във фирмените политики в посока към отговорност както към човешкия капитал, така и към обществото като цяло. В подкрепа на това, ще бъдат изложени данни от последните изследвания на UNDP по темата КСО.

Ще бъде отделено специално внимание на основните аспекти в КСО: вътрешен, свързан с работните условия и атмосфера на служителите в организацията и външен, включващ отговорно отношение към околната среда и обществото; на това какви са ползите от КСО и каква е ролята на образованието за изграждането на разбирането за корпоративната социална отговорност

Официалните участници в дискусионния панел ще бъдат:

* Вилиана Тодорова, Специалист връзки с обществеността, Мениджър Социални проекти, Мобилтел ЕАД;
* Красимира Величкова, Изпълнителен директор на Български дарителски форум;
* Мария Шишкова, Председател на Български Форум на Бизнес Лидерите и Управляващ съдружник на AIMS Human Capital;
* Стамен Тасев, Изпълнителен директор на Български Форум на Бизнес Лидерите

Модератор на дискусията ще бъде Констанца Григорова, гл.редактор на в-к “Computerworld” България.

Подробности за предстоящото събитие можете да намерите на http://chat.idg.bg, където в деня на дискусията ще бъдат изложени и подробни инструкции за включване на всеки желаещ в разговора.

За контакти: marian_slavov@idg.bg

Оригинална публикация

Leave a Reply