Open Coffee Burgas на тема „Предприемачество и инвестиции”

Начало: Четвъртък, 02 Септември 2010 г. – 19:00 часа
Достъп: Свържете се с организаторите
Организатор: Rastermania в партньорство с HTBI – Бургас
Отворено за медии: Да

Тони Уокър, изпълнителен директор на Високотехнологичен бизнес инкубатор (HTBI High Tech Business Incubator) – Манчестър пристига в гр. Бургас за Open Coffee Burgas – събитие за предприемачи и инвеститори, което ще се проведе на 2 септември 2010 г. от 19:00 часа.

Тони Уокър ще пристигне в Бургас, за да вземе участие в дискусия на тема „Предприемачество и инвестиции” с бургаските предприемачи в неформална обстановка. Ще бъдат обсъждани възможностите за инвестиции от английски частни венчър фондове ( Private Venture Funds ) в български иновативни високотехнологични и биотехнологични компании, както и частни предприемачи. Услугите, инфраструктурата и сферите на дейност на Високотехнологичният инкубатор ще бъдат презентирани на участниците на Open Coffee Burgas.

Open Coffee Burgas се организира от Rastermania – криейтив агенция за дигитален маркетинг в партньорство с HTBI – Бургас. HTBI – Бургас – партньор на HTBI – Манчестър за България.

Снимки от предишни събития: http://www.flickr.com/photos/50753309@N05/

Facebook страница на събитието: http://www.facebook.com/opencoffeebourgas

Информация за контакт:

Манол Трендафилов, Растърмания ООД
тел. 056/843601, e-mail: manol@rastermania.com
адрес: гр. Бургас, ул. Оборище 28 офис Б

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/752

Leave a Reply