Остава една седмица до най-престижната конференция за корпоративни решения за съвместна работа и комуникации – Lotusphere 2011

IBS Bulgaria I 24.01.2011

От 30 януари до 3 февруари в Орландо, Флорида ще се проведе 18-тата по ред конференция Lotusphere, утвърдила се като най-престижното събитие за корпоративни решения за съвместна работа и комуникации в световен план. Всяка година Lotusphere (www.ibm.com/lotusphere) събира бизнес лидери, ИТ специлисти, програмисти, анализатори и партньори от цял свят. Тази година мотото на Lotusphere е Get Social. Do Business.

Новото поколение, съвременните тенденции в споделянето и управлението на информация и знание, мобилната работна сила, географски разпръснатите екипи са причините водещи компании все повече да се обръщат към социалния софтуер за бизнеса. Как социалният софтуер променя бизнеса, основните проблеми, които решава и постигането на бизнес резултати, ще бъдат сред акцентите на Lotusphere.

За българската аудитория и за тези, които нямат възможност да присъстват на международната конференция Lotusphere, Ай Би Ес България организира събитието Lotusphere Comes To You 2011 на 15 март в София, на което ще бъде представени акцентите от Lotusphere и най-новото и интересното от света на Lotus Software. Очакват се скоро подробности за регистрацията.

За Ай Би Ес България:

Ай Би Ес България (www.ibs.bg) е водеща българска компания приела предизвикателството чрез иновативност и прогресивни технологии да доставя решения променящи живота и бизнеса. Съчетаваме услуги в областта на информационните технологии с високо квалифицирани умения и професионализъм, които подпомагат развитието на организациите с оглед постигане на по-висока ефективност, по-добро ниво на обслужване на клиентите и партньорите и по-добра продуктивност.

За да осигурим най-доброто за своите клиенти, ние си партнираме с лидерите. IBS е Premier бизнес партньор на IBM и Lenovo, оторизиран сервиз за IBM/Lenovo продукти, оторизиран център за обучение за IBM софтуер и RedHat, оторизиран риселър на Apple, партньор на CISCO и ORACLE.

Leave a Reply