ПОСЛАНИКЪТ НА РУСИЯ – ПАТРОН НА МЕЖДУНАРОДНИЯ ТУРНИР ПО СПОРТНИ ТАНЦИ В МОНТАНА

Веселин Веселинов – старши треньор на КСТ ,"ОГОСТА данс" I 21.03.2012

В престижното състезание ще участват 16 държави

Посланикът на Русия в България ще бъде почетен патрон на Международния турнир по спортни танци – Монтана Open 2012. Негово Превъзходителство Юрий Николаевич Исаков прие поканата на клуб „ОГОСТА данс”, оценявайки състезанието като „важно спортно събитие, което за пореден път ще демонстрира добрите контакти между Русия и България в областта на спорта”.

Седмият Международен турнир по спортни танци за Купата на общините на област Монтана – Монтана Open 2012, ще се проведе на 7 април в областния град. Той се организира от Българската федерация по спортни танци и спортен клуб „ОГОСТА данс“. Включен е в Държавния спортен календар и отговаря на международните стандарти.

Участие в турнира са потвърдили съдии и клубове по спортни танци от Беларус, Босна и Херцеговина, България, Гърция, Израел, Италия, Литва, Македония, Молдова, Румъния, Русия, Словакия, Сърбия, Турция, Украйна, Хърватска.

С тържествен парад на знамената на общините на област Монтана ще започне официалната гала-вечер на международното състезание. Емоционално начало на турнира ще даде „ОГОСТА данс” с латиноамерикански формейшън. Възпитаниците на старши треньора Веселин Ковачев ще представят за първи път пред публика новата си композиция. В шоу програмата ще участват шампионите на Румъния с демонстрация на Стандартен формейшън.

Leave a Reply