PR екипът в МОСВ остава същият

МОСВ І 8.08.2014

Двата стратегически PR експерта в Министерството на околната среда и водите ще продължат да се грижат за имиджа и на министъра от служебния кабинет Светлана Жекова.

(отляво надясно) Кремена Георгиева и Надежда МиховаНадежда Михова остава медиен съветник и в мандата на служебния екоминистър. Тя заема длъжността на финала на управлението на Искра Михайлова. Работи активно по стратегическото позициониране на Станислав Анастасов и изграждането на медийните политики на министерството. Нейна задача е и реализирането на комуникационния план на Оперативна програма „Околна среда“.

Началник на Пресцентъра на МОСВ ще продължи да бъде д-р Кремена Георгиева, която пое отдела по времето на Анастасов. Тя прилага в действие корпоративните политики на МОСВ и координира публичността на всички регионални инспекторати и басейнови дирекции към ведомството.

Тандемът Михова-Георгиева показа висок професионализъм в работата си особено през последния месец, когато министерството не слизаше от челните новини по горещи теми като наводненията във Варна и Мизия. За новия мандат те обещават да продължат медийната политика на откритост в комуникиране на позициите на министерството по приоритетните теми.

Надежда Михова е PR специалист с международен опит в комуникациите. Завършва „Връзки с обществеността“ в СУ „Св. Климент Охридски“ и две магистратури по „Медийна Информация и Реклама“ и „Публична комуникация“. Опитът й се свързва предимно с планиране и реализиране на публични комуникации в сферата на продуктовия и събитийния PR и включва работа с водещи компании от застрахователния, банковия и фармацевтичния сектори. През последната година живее и работи в Париж. Връща се, за да се включи към комуникационния екип на министерството. В портфолиото й са брандове като Армеец, България Ер, Централна кооперативна банка, Аптеки ФармаСтор, винарна Стамболово и др. Член е на БДВО. Владее английски и френски.

Кремена Георгиева е доктор по PR и реторика от СУ „Св. Климент Охридски“, специалист е по убеждаваща комуникация, стратегическо планиране, публично говорене, връзки с медиите, ксъбитиен мениджмънт, кризисни и политически комуникации. През последните години е участвала в създаването и реализацията на много различни комуникационни кампании за компании и организации като Jameson, Absolut, Chivas, Хляб „Бонус”, L’Oreal Paris, UNICEF и други. Работила е и като журналист в БНТ и в икономическа телевизия EBF. Била е директор на M3 Communications College. Член е на Европейското общество по реторика и на Комисията по етика към БДВО.

Leave a Reply