PR Thursday на тема: “Посланията на българското правителство – преди и сега, една година по-късно”

Начало: Четвъртък, 09 Септември 2010 г. – 18:30 часа
Край: Четвъртък, 09 Септември 2010 г. – 20:30 часа
Място: София, M3 College, ул. „20 Април“ № 26
Достъп: Свободен
Организатор: M3 Communications College
Отворено за медии: Да

M3 Communications College организира PR Thursday на тема: "Посланията на българското правителство – преди и сега, една година по-късно", със специални гости министър Божидар Димитров, Мира Радева, управител и собственик на MBMD, и Елена Вълчева – Янева, управител и съдружник в PR агенция Янев&Янев.

Елате, за да научите, че българските политици не се страхуват да изразят мнение, да обсъждат проблеми и да разкрият истината.

Теми:

Защо бяха нужни сформиранията на нови министерства и закрепи ли се българският бюджет?

Има ли още дупки за кърпене и беше ли провеждането на търговете за магистрали и отчуждавания най-големият успех на българското правителство за последните 20 години?

Божидар Димитров ще изкаже искрено личното си мнение по тези и още много други въпроси. Правителствен член, бивш политик и пресаташе ще бъдат негови партньори и опоненти в дебата.

Събитието се организира на 9 септември, 18:30 ч. , в неформалната атмосфера на M3 College (ул. „20 Април“ № 26). Настроението ще е приятелско, гостите отворени за разговори, виното е от Колежа, интересните въпроси от участниците.

Входът е свободен.

————————————————————————–

Пълната информация за събитието може да откриете в EventBox.bg – Бизнес събитията в Българияhttp://www.eventbox.bg/events/767

Leave a Reply